Wijnand Stomp

Wijnand Stomp

Wijnand Stomp

Wijnand Stomp(alias Mister Anansi) de artistiek leider van Kalebas Produkties is een veelzijdige theatermaker. Als spil van Kalebas maakt hij sinds 1985 theatrale vertel voostellingen die wortelen in de tradities van allerlei culturen. Hij ontleent veel inspiratie aan de Antillen, waar hij zijn jeugd doorbracht, maar evenzeer is verbonden met de Hollandse aarde. Met zijn fysieke speelstijl weet hij personages in het verhaal te verbeelden, waardoor de kinderen de ruimte krijgen om hun fantasie te gebruikten.

Wijnand Stomp in onze winkel

Lisa & de Gestolen Winter
Lisa & de Gestolen Winter
Lisa & de Gestolen Winter met Wijnand Stomp, Kalpana Raghuraman en Andro Biswane De voorstelling Lisa & de Gestolen Winter van Kalebas Produkties zit vol vrolijke en aanstekelijke liedjes die nu uitgebracht is op een lekkere meezingcd! De componist en muzikant Andro Biswane (bekend van Fra Fra Sound), heeft met behulp van Afrikaanse en Caribische muziekinstrumenten verrassende sound-effects gecreë…

€ 5,00

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware