Apollo Kids

Apollo Kids

Apollo Kids

Apollo Kids in onze winkel

Meh
Meh
Gloednieuw prentenboek met een bijzondere muziek-CD Na de lovende recensies van pers en publiek bij het verschijnen van Brrr;over de zee komen Lucienne Tomesen en Guy Renardeau met een nieuw prentenboek en een bijzondere muziek-CD. 1 maart 2008 verschijnt er bij uitgeverij Apollo kids het prentenboek en de muziek-CD Meh. Een lenteverhaal met gedichten en liedjes. Aantal aquarelprenten: 54 Aantal pagina’s: 6…

€ 20,51
Brrr!
Brrr!
Brrr! Een Prentenboek met muziek cd Met poetische woorden, in tintelende liedjes en sfeervolle aquareltekeningen ontstaat een levindig beeld van een avontuurlijke dag aan zee. Om voor te lezen en om samen naar te kijken en luisteren. Cd ook met karaoke versies om zelf mee te kunnen zingen! Prentenboek Stevig, gebonden boek Aantal aquarelprenten: 23 Aantal pagina’s: 56 Incl. de muzieknotatie (zangpartij en gi…

€ 20,51

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware