Warboel muziektheater

Warboel muziektheater

Warboel muziektheater

De muzikale kindervoorstellingen van Warboel bestaan uit tien liedjes, variërend van house tot rock and roll! Warboel speelt in theaters, op scholen, in zalen, tenten en op straat. Kinderen klappen, stampen, zingen, dansen, blazen grote en kleine bellen, spelen prinses Maxima, schilderen, verkleden zich en lopen in de polonaise met behulp van de vrolijke Warboel klanken.

Warboel muziektheater in onze winkel

Swingen voor de Sint
Swingen voor de Sint
Op verzoek van Sinterklaas en de muziekpieten hebben Sander, Barry, Ronny en Daan van Warboel weer een hele nieuwe Sinterklaas cd opgenomen, inclusief instrumentale versies. 1. Sinterklaasje kom maar binnen 2. Piet pas op! 3. Amerigo 4. Dansen op het dak 5. Zie ginds komt de stoomboot 7. Boem boem Klaas 8. De hyperpiet 9. Van je 1 van je 2 10. Dag Sinterklaasje Inclusief instrumentale versies!    

€ 8,95
Konijnenhok Rock
Konijnenhok Rock
De liedjes variëren van house tot rock and roll!  Kinderen klappen, stampen, zingen, dansen, blazen grote en kleine bellen, spelen prinses Maxima, schilderen, verkleden zich en lopen in de polonaise met behulp van de vrolijke Warboel klanken.  Sander Berendsen is de spil van Warboel, aangevuld met enkele gastmuzikanten. Barry Römer (zang en spel) , Ronnie Kolenbrander (trompet en bluesharp) en …

€ 9,99
Alles op z'n kop
Alles op z'n kop
Alles op z'n kop is een swingend cd van kindertheatergroep Warboel waarbij stilzitten nauwelijks mogelijk is.  De muzikanten maken muziek van links naar rechts, van voren naar achteren. De ene keer lachwekkend, de andere keer ontroerend.   'Volwassen muziek' voor kinderen! Alles op z'n kop Zolderdebolder ikwutomdajijdadoet Wigwam Weg Gewoon lekker een Liedje Groene Griezels D…

€ 9,99
Ballonnenboogiewoogie werkboek+CD
Ballonnenboogiewoogie werkboek+CD
Op de Cd zijn 9 nieuwe Warboelliedjes te horen inclusief de instrumentale versies. Het bijbehorende boek voorziet in bladmuziek en activiteitentips waarbij alle muzikale domeinen aan bod komen (maken, luisteren, zingen, spelen, bewegen en vastleggen) Ook zijn er enkele creatieve- en bewegingsactiviteiten in het boek opgenomen. Bij veel liedjes wordt er gebruik gemaakt van ondersteunende materialen (o.a. linten, f…

€ 25,70
Sint Ahoy!
Sint Ahoy!
Sint Ahoy! Van ‘Zie de maan schijnt door de bomen’ tot ‘Daar wordt aan de deur geklopt’ en ‘Dag Sinterklaasje’. Grote kans dat we ze, ongeacht de leeftijd, allemaal mee kunnen zingen. Een aantal traditionele liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken door de teksten her en der aan te passen.  Maar er zijn ook sinterklaasliedjes die jullie misschien nog niet (zo goed) kennen. …

€ 9,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware