Vanillewijs

Vanillewijs

Vanillewijs

Kijken betekent meedoen bij de voorstellingen van Kindertheater Vanillewijs. Vanillewijs daagt je voortdurend uit om deel te nemen aan hun spel, vaak met behulp van poppen. Zingen, schreeuwen, dansen en vliegen: alles is mogelijk tijdens de levendige optredens van Vanillewijs.

Artiesten uit heel Nederland werkten mee aan deze bijzondere productie, die Vanillewijs in eigen beheer uitbrengt. Van reggaezanger Pieter Both (Beef) en operazangeres Madeleen Ijsselmuiden tot tangovirtuoos Gerie Daanen en het Eindhovense raptalent D-lip

Zij spelen in theaters, maar ook in scholen en buurthuizen. Bij elke plek passen ze hun voorstelling aan. Vieren alle juffen hun verjaardag? Dan bouwen wij een feestje. En bij het schoolthema verzinnen ze zonder problemen een verhaal. Met goede muziek en eigenwijze rijmpjes maken we van elke voorstelling een bijzondere gebeurtenis.

Vanillewijs in onze winkel

Pookje
Pookje
Dat poëzie swingt, laat Vanillewijs kinderen én hun ouders nu ook zien met het prentenboek plus liedjescd ‘Pookje’. Het rijk geïllustreerde prentenboek van Enith Vlooswijk staat boordevol eigenwijze versjes over stoute kinderen en opmerkelijke wezens. Iris Wiesner, Mathias Lang en Bob Willemstein maakten prachtige liedjes van de versjes. Marloes eet altijd friet met chocolademousse. O…

€ 15,37
Pookje
Pookje
Dat poëzie swingt, laat Vanillewijs kinderen én hun ouders nu ook zien met de liedjescd / luisterboek ‘Pookje’. Boordevol eigenwijze versjes over stoute kinderen en opmerkelijke wezens. Iris Wiesner, Mathias Lang en Bob Willemstein maakten prachtige liedjes van de versjes. Marloes eet altijd friet met chocolademousse. Oma Sok deelt haar huis met dertien kakelende kippetjes en het echtpaar …

€ 7,15

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware