Marc de Bel

Marc de Bel

Marc de Bel

Ik ben dus Marc de Bel, en zo voel ik me ook wel een beetje. Klepelgek tingeling. Ik ben geboren op 7 mei 1954. In Kruishoutem, achter een heerlijk geurende seringenstruik. Ik woon er nog altijd met Mie, de kinderen Elf, Aim, Ayan en Allen en een zootje dieren: de honden Toepee (16 jaar jong), Boebe en Bizar; de katten Mien, Vlek, Vaniel, Indi en Poitou; de bedrijvige familie Zoldermuis: vijf gekgescharrelde kippen en Martin, onze haan. Helaas is Pica, de ekster, door een buurman afgeschoten.
Vroeger gaf ik las in de vierde klas, maar nu schrijf en teken ik de hele dag. Dat vind ik net zo leuk als lesgeven, hoewel ik het kinderen-pesten wel een beetje mis. Vooral het vele huiswerk geven, haha! (Grapje! Ik haat huiswerk!) Gelukkig ga ik vaak vertellen in scholen en bibliotheken. Ik babbel veel liever met kinderen dan met volwassenen. Dat komt waarschijnlijk omdat ik, sinds die val uit mijn boomhut, altijd elf gebleven ben. Dat mag zeker zo blijven! Ik hoop dat mijn opengebarsten fontanel nooit dichtgroeit. Zo kan ook jij lekker mee kopje onder duiken in al die keutelspannende, slappelachgrappige en vlinderfladderige avonturen die bruisend mijn broeiende compostkop binnenstromen.
Veel leesplezier!

Marc de Bel in onze winkel

Malus
Malus
Wanneer Malus op de wereld komt, is de hele familie Klokhuis dolgelukkig. Maar de zwijgzame, dromerige uk vindt geen vaste grond waarop hij kan groeien en bloeien. Hij vertikt het om groot te worden. Veel liever ravot hij in de tuin van opa, met de vijf beschermengeltjes die hij bij zijn geboorte kreeg. Tot Karma, de kat, een superdikke appel op zijn hoofd mikt, recht op zijn fontanel! Na verloop van tijd begint e…

€ 16,40

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware