Paul van Loon

Paul van Loon

Paul van Loon

Paul van Loon is een schrijver van boeken voor kinderen van 7 tot 99 jaar.

Iets jongere en iets oudere kinderen mogen zijn boeken ook gerust lezen. Paul van Loon is vooral bekend door zijn boeken over de Griezelbus en over Dolfje Weerwolfje.

Zelf houdt hij het meest van griezelverhalen, van gekke verhalen en van grumorverhalen (dat is een combinatie van de eerste twee).

De ideeën voor zijn verhalen haalt Paul van Loon uit de Andere Werkelijkheid, een term die je vaker zult tegenkomen als je zijn boeken leest.

Paul van Loon vindt het het allerbelangrijkste dat kinderen zijn boeken met plezier lezen.

Paul van Loon in onze winkel

Meester Kikker
Meester Kikker
Meester Kikker Paul van Loon en VOF de Kunst zitten in 2008 allebei 25 jaar in het vak. Allebei kregen ze een Koninklijke Onderscheiding! Tijd voor een prachtige luxe gezamelijke jubileumuitgave. Voorgelezen door Nol Havens van VOF de Kunst en voorzien van een soundtrack van VOF de Kunst. "Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie." Eerst denken de kinderen da…

€ 10,23
VOF de Kunst: De Griezel
VOF de Kunst: De Griezel
De Griezel Ze blijven leuk, de popliedjes van die gasten de Kunst! Met 16 griezelig grappige liedjes van o.a. Paul van Loon (De Griezelbus) en Ivo de Wijs. Griezelspeeltijd +/- 50 minuten. Met De Glieber Glibbertrol, Ben je Bang, 's nachts is Alles Anders en Monsters te Koop. uitvoerende: VOF de Kunst; zang + gitaar: Nol Havens; toetsen + trompet: Chris Smalt; basgitaar + trombone: Ocki Klootwijk; saxofoon + accor…

€ 7,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware