Mini Mogambo

Mini Mogambo

Mini Mogambo

Mini Mogambo heeft eind 2008 een cd gemaakt die helemaal Bomba is!!

Alle liedjes worden gezongen door het jonge talent, Idaira Moragues en gespeeld wordt er door de Mogambo Latinband. Als Idaira de leadzangeres is heet de band Mini Mogambo. Op de cd en ook bij de live optredens gaat het dak eraf, met een uptempo Latino pop repertoire en latino bewerkingen van Nederlandse kinderliedjes wordt iedereen uitgenodigd mee te zingen en te dansen. Belangrijk; kinderen kunnen makkelijk meezingen want alles staat in de juiste toonsoort voor kinderen, omdat het ook door een meisje gezongen wordt. kinderen; Pas op iedereen!! Voor je het weet staan je vader en moeder ook mee te swingen en te zingen!!!

Mini Mogambo in onze winkel

Mini Mogambo
Mini Mogambo
Mini Mogambo Een leuke energieke latino Kindercd  met vrolijke nummers die kinderen blijven meezingen en opzetten. Alle nummers worden met flair door de met twee piepjonge talentvolle zangeressen; de meisjes Idaira en Anah gezongen, mooi getimed en ge-intoneerd. In de Maneschijn is in reggae gespeeld, De Droomboom is echt om te dromen, Spaanse hits zijn vrij vertaald in het Nederlands, Verder is er een Surina…

€ 10,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware