De Fabeltjes Krant

De Fabeltjes Krant

De Fabeltjes Krant

De Fabeltjes Krant / Leen Valkenier. In 1968 besloot Leen Valkenier om de Fabeltjeskrant te maken . Hij schreef teksten gebaseerd op de dertig fabels van Jean de la Fontaine. Toen Leen door alle fabels van Lafonaine heen was verzon hij zelf nieuw fabels. Ruud Bos schreef alle muziek voor de Fabeltjeskrant waaronder Hup, daar is Willem, de Waterpomptang en Drink met Prik.

Bij het schrijven ervan werkte hij nauw samen met Frans van Dusschoten, Ger Smit en Elsje Scherjon, de acteurs die tekenden voor verschillende stemmen.

Valkenier schreef, samen met Renée van Utteren, ook de Paulus de Boskabouter-serie uit 1974.

De Fabeltjes Krant in onze winkel

Nieuws uit de Fabeltjeskrant
Nieuws uit de Fabeltjeskrant
Nieuws uit de Fabeltjeskrant Een uur lang luisteren naar allereerst natuurlijk de ‘herkenningsmelodie’ ...en dan de klassieke verhalen over alle bewoners uit Fabeltjesland. 12 luisterverhaltjes over de beroemde hoofdpersonen zoals Ed en Willem Bever, Zoef de Haas, Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Juffrouw Mier.  Over het nut van juffrouw Ooievaar en de opening van Piet’s smikkelpaleis. Of e…

€ 11,26

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware