Nurlaila Karim

Nurlaila Karim

Nurlaila Karim

Nurlaila Karim begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland. Eerder speelde Nurlaila al hoofdrollen in de musicals 'Fame', 'Miss Saigon' en 'Rent'. Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker Les Miserables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. Vervolgens stond Nurlaila samen met Het orkest Koninklijke Luchtmacht in 'RockOpera in Concert'. In 2009 releasde Nurlaila wereldwijd twee dance singles samen met DJ Ohmna. 'Key of Life', uitgebracht via Armada Music, staat inmiddels op meer dan 19 dance verzamelalbums. 'It's your life', uitgebracht door Discopolis Recordings, is al verschenen op twee albums van het populaire label Hed Kandi te weten 'Mix Summer 2009' en 'The Mix USA 2010'!

 

Nurlaila Karim in onze winkel

Wereldse Kinderliedjes
Wereldse Kinderliedjes
Met nog slechts een paar weken te gaan voordat haar derde kindje wordt geboren, lanceert Nurlaila Karim - geheel in eigen beheer - een gloednieuwe kinder-cd! ‘Wereldse Kinderliedjes’ is een bonte verzameling van de mooiste liedjes uit alle werelddelen, die Nurlaila stuk voor stuk van een verrassende Nederlandse vertaling heeft voorzien.   “Zingen is mijn lust en mijn leven. Met twee kleintje…

€ 15,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware