Prinses Laurentien

Prinses Laurentien

Prinses Laurentien

Prinses Laurentien (1966) is voorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven, die in 2004 op haar initiatief is opgericht. Maar haar betrokkenheid bij analfabetisme dateert van ruim voor die tijd. Tijdens haar studie aan de Universiteit van Californië - Berkeley - maakte ze een radioreportage over laaggeletterden die gedichten hadden geschreven. "De emotie die ik daar vond en aantrof, heeft me niet meer losgelaten. Later in Brussel heb ik als vrijwilligster les gegeven aan analfabeten. Dus toen ik trouwde en mij werd gevraagd tijdens een interview wat voor onderwerp me echt pakt, toen noemde ik dit. Vandaar is het gegroeid."

Prinses Laurentien in onze winkel

De Wereld van Nijntje
De Wereld van Nijntje
de wereld van nijntje een doe-,voel-en luisterboek Dit unieke doe-, voel- en luisterboek kwam tot stand in samenwerking met de NLBB Vereniging van leesgehandicapten. Alle teksten in het boek zijn ook in braille te lezen en alle lijntekeningen zijn voelbaar. Zo komen kinderen spelenderwijs in aanraking met een andere manier van lezen. De verhaaltjes op de cd worden voorgelezen door H.K.H. Prinses Laurentien der Ned…

€ 17,43

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware