New Cool Collective

New Cool Collective

New Cool Collective

Voor de leek wil Herman nog wel eens uitleggen wat New Cool Collective precies is. ‘We zijn een muzikaal collectief, waarbinnen iedereen een andere muzikale achtergrond heeft. Uit liefde voor muziek zijn we bij elkaar gekomen. In het prille begin zochten we allemaal een situatie waarbij we in Amsterdam konden optreden voor leeftijdsgenoten. Want jazz had toen nog een beetje een stoffig imago. Wij wilden die hokjesgeest doorbreken door onze eigen sound te creëren en die voor een jong publiek te spelen om jonge mensen kennis te laten maken met jazz.’
Herman probeert vervolgens het succes van het jazzcollectief te verklaren. Nadenkend: ‘We hebben natuurlijk wel meningsverschillen als het om muziek gaat, maar als we op het podium staan, waar ook ter wereld, dan is het altijd helemaal perfect. Er zijn geen grote ego’s bij New Cool. Iedereen kent zijn rol en eigenlijk hebben we alleen maar ruzie over bijzaken. Dat is onze grote kracht. Ik heb de nodige ruzies meegemaakt bij andere bandjes, maar dat hebben wij totaal niet. We geven elkaar ook de ruimte om met andere projecten bezig te zijn. Misschien een beetje ongebruikelijk, maar bij New Cool heerst er een andere mentaliteit. Wij vinden het juist leuk om elkaar vrij te laten en nieuwe dingen te proberen. En op een gegeven moment komen we toch altijd weer thuis.’

New Cool Collective in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware