Het Metropole Orkest

Het Metropole Orkest

Het Metropole Orkest

Het Metropole Orkest is het grootste professionele orkest ter wereld dat een repertoire bestrijkt van zowel onversneden jazz als pop, wereldmuziek, filmmuziek en entertainment. Het orkest is met dit brede aanbod te horen op het merendeel van de platforms van de Publieke Omroep en is te gast op het North Sea Jazz festival, The Hague Jazz en het Holland Festival. De sterk groeiende Nederlandse filmindustrie doet regelmatig een beroep op het Metropole Orkest. Sinds 2005 is viervoudig Grammy-winnaar Vince Mendoza chef-dirigent van het orkest.
De kwaliteit en veelzijdigheid van het Metropole Orkest wordt geïllustreerd door de kleurrijke schare van solisten die het podium met het orkest deelde, onder wie Oleta Adams, Vicente Amigo, Antony & The Johnsons, Within Temptation, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Elvis Costello, Eddie Daniels, Brian Eno, Ella Fitzgerald, Stan Getz, Astrud Gilberto, Dizzy Gillespie, Herbie Hancock, Hank Jones, Chaka Khan, Pat Metheny, Ivan Lins, Mike Patton, Paquito D’Rivera, John Scofield, The Swingle Singers, Jean ‘Toots’ Thielemans, Gino Vannelli, Steve Vai, Sarah Vaughan, Nancy Wilson, Dino Saluzzi, Trijntje Oosterhuis, de legendarische Turkse zanger Sezen Aksu en fado-fenomeen Mariza.
De samenwerking met de Braziliaanse singer/songwriter Ivan Lins heeft geresulteerd in het album Ivan Lins & The Metropole Orchestra, uitgebracht in augustus 2009. Dit album is bekroond met de Latin Grammy 'Best Brasilian Album'. Onder leiding van Vince Mendoza speelt het Metropole Orkest hierop succesnummers van Ivan Lins, merendeels in arrangementen van Mendoza.

Het Metropole Orkest in onze winkel

Samba Salad & Het Metropole Orkest
Samba Salad & Het Metropole Orkest
Exclusief verkrijgbaar bij Kindermuziek.com! Bijna 60 minuten (met 14 titels) plezier voor de hele familie.  Kindermuziek van de bovenste plank, er zijn maar weinig groepen en artiesten die het voor elkaar krijgen om samen met het Metropole Orkest te mogen spelen.  Vele internationale sterren zijn hun voorgegaan en Samba Salad hoort nu ook in die rij van musici thuis die de eer hadden hun eigen werk same…

€ 12,95
Samba Salad combinatie bundel & cd aanbieding
Samba Salad combinatie bundel & cd aanbieding
Samba Salad combinatie bundel & cd aanbieding Aanbieding van twee prachtige producten voor de prijs van één, een heerlijke liedbundel (ook met cd) "Zingen Zonder Zijwieltjes" voor de kleinste kinderen en een meeslepende en swingende cd van Samba Salad samen met het Metropole Orkest voor de hele familie. Voor meer informatie en luisterfragmenten van beide artikelen verwijzen wij naar d…

€ 18,45

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware