Peter Hendriks

Peter Hendriks

Peter Hendriks

Peter Hendriks is bekend van zijn theater- en televisieoptredens met Dirk Scheele. Nooit gehoord van: de Liedjesspeeltuin, Guppie, Dirk & Peter, of Het Wonderwoud? Op Nicklelodeon waren Dirk en Peter te zien in tv afleveringen van Het Liedjesbos. Ook speelde Peter gastrollen bij de TeleTubbies. Veel kinderen hebben daar wel van gehoord.
Eén bange rover vertelt… , De Tovervis en De Prins, de Kikker en de Kok zijn gebaseerd op het bekende sprookje van de gebroeders Grimm. Peter speelt deze voorstellingen in basisscholen, jeugdtheaters en buurthuizen.

Peter Hendriks in onze winkel

De Prins, de Kikker & de Kok
De Prins, de Kikker & de Kok
Peter Hendriks, bekend van tv met o.a. Dirk Scheele, speelt de kok en vertelt en zingt het verhaal van de prins, die zijn gouden bal in een diepe put liet vallen. Een kikker wil hem helpen, maar dan moet hij wel een aantal beloftes doen. Nadat hij de bal heeft teruggekregen laat hij echter de kikker links liggen, waardoor de kikker hem blijft achtervolgen, totdat de prins er genoeg van heeft. En …

€ 11,95
Een Bange Rover vertelt
Een Bange Rover vertelt
Eén Bange Rover vertelt is een spannend en leuk luisterverhaal afgewisseld met liedjes in muziekstijlen van R&B tot aan fanfare. Gebaseerd op het bekende Grimm sprookje De Bremerstadsmuzikanten. 1. Hallo, hier ben ik; 2. Ik ben bang; 3. Er was eens een ezel; 4. Bremen; 5. Snorrebaard en Kukelekuu; 6. In Dromenland; 7. Een lichtje in het diepe, donkere bos; 8. Een beter bed; 9. De rovers worden weggej…

€ 10,23

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware