Bas Bogaerts & Eva Schampaert

Bas Bogaerts & Eva Schampaert

Bas Bogaerts & Eva Schampaert

Playing the Past is een non profit organisatie uit Gent die zich bezig houdt met ontsluiting en visualisatie van erfgoed. De organisatie beroept zich op een sterke kennis van hedendaagse audiovisuele technieken en technologieën. Met dit project wil de organisatie onderzoeken hoe een fragiele orale traditie voor een breed publiek kan ontsloten worden. De initiatiefnemers van dit project zijn Bas Bogaerts en Eva Schampaert.

Bas is licentiaat in de archeologie en volgde een opleiding Cultuurmanagement aan de UAMS. Daarnaast voltooide hij het ATANA traject in Amsterdam. Hij was projectarcheoloog voor de opgravingen aan de Antwerpse Leien en werkte mee aan de Centrale Archeologische Inventaris voor Brugge en Antwerpen. Naast zijn archeologisch veldwerk was hij curator aan het Brugse Groeningemuseum voor het graffiti project ‘Young Primitives’ en talrijke andere erfgoedvisualisaties. Bas werkte als bestuurder in het Amsterdams Fonds voor de Kunst, was voorzitter van vzw Dusk Productionz en is bestuurder van vzw Playing the Past. Hij specialiseert zich in erfgoedontsluiting met nieuwe media en audiovisuele technologie.

Eva werkt als percussioniste en vocaliste. Ze begon haar opleiding in P.A.R.T.S. onder leiding van Anne Teresa De Keersmaeker en vervolmaakte deze bij Janet Panetta in New York waar ook haar passie voor percussie groeide. In New York werkte zij ondermeer bij de dansafdeling van NYU, Merce Cunningham Studios en Alvin Ailey American Dance Theatre. Momenteel speelt Eva bij Gabriel Rios, An Pierlé, Moiano, Lalalover, Yasmine, Mrs Hyde en Feniks Taiko. Daarnaast werkte ze mee aan projecten van Angelo Badalamenti, Flip Kowlier, Baloji en andere.

Bas Bogaerts & Eva Schampaert in onze winkel

Ninna Oh Slaapliedjes
Ninna Oh Slaapliedjes
Bas Bogaerts en Eva Schampaert gingen op zoek naar de mooiste slaapliedjes in de landen rond de Middellandse Zee. Met muzikale bewerkingen van Sarah Bettens, Gorki, Sioen, Isbells en Kommil Foo. Ninna Oh zijn de eerste woorden van het eerste lied dat Bas Bogaerts en Eva Schampaert opnamen tijdens hun maandenlange zoektocht naar slaapliedjes rond de Middellandse Zee. Gewapend met opnamemateriaal en een camera legde…

€ 20,51

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware