Jazz4kids

Jazz4kids

Jazz4kids

Jazz4kids

Jazz4kids wil kinderen laten kennis maken met jazzmuziek. Jazz4kids ontwikkelt daarom educatieve jazzprojecten voor kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Bij alle projecten ligt de nadruk op plezier, samenspel, improvisatie en actief leren: leren door doen!

Suzan Overmeer (1973), vertegenwoordiger van de Stichting Jazz4kids en de maker van Jazz in de klas en Jazz4kids in concert werkt als muziekdocent in het primair onderwijs en als muziekconsulent voor het Koorenhuis, centrum voor kunst en cultuur in Den Haag.Als consulent ontwikkelt ze lesmateriaal voor leerlingen in het basisonderwijs. Ook geeft ze trainingen aan leerkrachten over hoe ze zelf muziekles kunnen geven op school.Ze heeft veel expertise en ervaring in muziekonderwijs aan jonge kinderen en heeft een jarenlange passie voor jazzmuziek.

Sinds 1998 werkt Jens als musicus in Nederland. Hij speelde op de Nederlandse podia en voor de Nederlandse radio ondermeer met Søren Ballegaard, Rene Winter, Bob Wijnen, Yvonne Smeets, Olaf Meijer en John Engels. Hiernaast is hij gitarist bij de West Coast Big Band. Hij maakte cd’s met de West Coast Big Band en met Wild Bill. Jens Larsen is sinds 2006 de vaste gitarist van Jazz4kids.

Jazz4kids in onze winkel

Jazz4kids op Reis
Jazz4kids op Reis
Jazz4kids op Reis Swingen met Jazz4kids! Op de cd OP REIS van Jazz4kids staan 13 vrolijke jazzliedjes voor kinderen! Kinderen kunnen met deze cd eindeloos meezingen, swingen en dansen. De liedjes zijn verzameld uit twee concertprogramma’s van Jazz4kids en bedoeld om kinderen op een toegankelijke en vrolijke wijze te laten kennismaken met jazzmuziek. Al snel kan niemand meer blijven zitten met deze boogiewoo…

€ 10,95
Ella, een swingend sprookje
Ella, een swingend sprookje
Ella, een swingend sprookje.  Het verhaal lijkt op het welbekende sprookje van het lelijke jonge eendje, alleen is Ella helemaal niet lelijk en wel degelijk een eend! Wat is er dan aan de hand?  Ella houdt van swingen. En liedjes zingen. En zelf muziek verzinnen! Het liefst bedenkt ze alle liedjes nog zelf ook! Maar de rest van haar familie helemaal niet van...Die zijn veel te deftig en klassiek voor. Al…

€ 10,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware