Pieter Tiddens

Pieter Tiddens

Pieter Tiddens

Pieter is regisseur, acteur, cabaretier. Hij heeft de afgelopen jaren een serie Kindercabaretvoorstellingen gemaakt als, Broodje Kind, Kindercabaret en Superpapa.

Pieter Tiddens studeerde aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar hij de Pisuise-prijs ontving. Hij maakte een Europees tournee met Jango Edwards en leidde samen met "Rik Hoogendoorn" de muziektheatergroep 'The Dutchies'.

Pieter was finalist en persoonlijkheidsprijs winnaar bij Camaretten. Als theaterprogrammamaker werkt Pieter Tiddens met Lenette van Dongen.

Pieter maakte programma's voor de VPRO jeugdtelevisie, hij presenteerde o.a. met Marlies Helder Villa Achterwerk. Ook speelde hij bij Theatergroep Wederzijds en bij Huis aan de Amstel.

Pieter Tiddens is winnaar van de allereerste Gouden Krekel in de categorie 'de beste individuele podiumkunstprestatie'.

Pieter Tiddens in onze winkel

Superpapa
Superpapa
Vers van de pers... 12 grappige én verrassende liedjes uit het gelijknamige kindercabaretprogramma van Pieter Tiddens! Pieter Tiddens heeft een hele reeks succesvolle kindercabaretvoorstellingen vol leuke liedjes, grappen en sketches op zijn naam staan. 'SUPERPAPA' is cabaret dat alleen Tiddens kan maken: herkenbaar, provocerend, liefdevol en altijd actueel. Vroeger waren kinderen goedkope vaatwasmachines e…

€ 6,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware