DieDrie

DieDrie

DieDrie

DieDrie is een muziektheatergroep voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het leven van de mannen van DieDrie staat helemaal in het teken van de muziek. Ze staan ermee op en ze gaan ermee naar bed.Arend op zijn klarinet, Bouke op zijn drumstel en Frankie op zijn piano. Maar ook laten ze horen hoe een echt bandje klinkt en hoe leuk het is om samen muziek te maken. DieDrie benadert de kinderen op gelijk niveau, en niet op een belerende of kinderachtige toon. De sfeer bij een optreden van DieDrie er een van betrokkenheid en lol, en reken maar dat de kids er nog wat van opsteken ook!

DieDrie in onze winkel

Het Beste van DieDrie
Het Beste van DieDrie
In deze gloednieuwe liedjesshow speelt DieDrie de leukste nummers uit drie voorgaande producties. DieDrie doet met muzikale theatershows als 'De Stad', 'Hier Komt De Band' en 'Drop Of Dronder' al jarenlang succesvolle optredens voor kinderen in het hele land. Zo is een uitgebreid repertoire ontstaan van swingende, vrolijke, knotsgekke of gewoon heel mooie liedjes. Met hun gebruikelijke energie, humor en muzikalite…

€ 9,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware