Chris Winsemius

Chris Winsemius

Chris Winsemius

Chris Winsemius is bekend o.a. als schrijver voor Sesamstraat en van de kleutertour in het Rijksmuseum.

"Het is eigenlijk raar dat ik het zo lang níet heb gedaan: kinderboeken schrijven.
Sinds 1989 schrijf ik scenario's en liedteksten voor het televisieprogramma Sesamstraat, en met veel plezier. Maar televisie is vluchtig. Iets wordt een paar keer uitgezonden en dan is het weg.  Een boek is tastbaar. Je kunt het vasthouden, of cadeau doen aan familie en vrienden.

Ik schrijf graag verhaaltjes die over herkenbare emoties gaan. Kinderen kunnen door mooie of ontroerende verhaaltjes ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Ik ben gefascineerd door alles wat gewóón is, maar bij nader inzien toch bijzonder blijkt te zijn. Mijn verhaaltjes gaan over alledaagse gebeurtenissen. Daarbij laat ik graag zien dat volwassenen het ook niet altijd wéten, dat zij óók kinderachtig of jaloers kunnen zijn. En dat je met eerlijkheid, humor en fantasie een heel eind op weg komt om dingen op te lossen. Net als bij het schrijven voor Sesamstraat bied ik in mijn boeken een veilige, overzichtelijke wereld, met types, waarin kinderen én volwassenen zichzelf kunnen herkennen."

Chris Winsemius in onze winkel

Weet je ook wat lief is?
Weet je ook wat lief is?
Een ontdekking, een prachtig boek met dito cd van schrijver/componist Chris Winsemius. Voor slechts  10 euro is heel veel moois te beleven! Weet je ook wat lief is?  Verhalenbundel (115 paginas).  met 17 liedjes en verhaaltjes op cd. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar. Op de cd staan liedjes die speels en vrolijk van toon zijn en waarvan de rijmende teksten gemakkelijk te onthouden zijn. Een aantal verhaalt…

€ 10,24

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware