Denise Jannah

Denise Jannah

Denise Jannah

Denise Jannah maakte samen met Peer de Graaf de eerste uit de cd reeks voor kinderen Trapperdetrap.

Denise is geboren in Parimaribo op 7 november 1956  is een Nederlandse zangeres en zangpedagoge van Surinaamse
afkomst. Haar eigenlijke naam is Denise Johanna Zeefuik.

Ze werd geboren als de oudste van vier dochters van Dominee Karel Zeefuik In het midden van de  jaren zeventig verhuisde ze naar Nederland, waar ze rechten ging studeren aan de Universiteit Utrecht.  Ze verruilde deze studie voor het conservatorium en studeerde daar af in zang en zangpedagogiek.

Jannah speelde in 1989-1990 een belangrijke rol in de musical A Night at the Cotton Club en kreeg in 1991 een Edison voor haar eerste cd-album. In 1995 werd ze als eerste Nederlandse jazzmusicus gecontracteerd door het fameuze jazzlabel Blue Note Records.  Een jaar later vond de première plaats van een documentaire over haar die gemaakt werd gemaakt door Hans Hylkema onder de titel Denise Jannah, New Lady In Jazz.

Jannah werkt ook samen met Willem Breuker en deze samenwerking leidde tot o.a. een album met vocale gedichten uit onder de titel Gedicht Gezongen. Dit was haar zesde album. Zij trad er mee op in o.m. Suriname, de Nederlandse Antillen, Zuid-Afrika, België en Nederland.

Denise Jannah in onze winkel

Trapperdetrap 3: Magie (met o.a. Denise Jannah)
Trapperdetrap 3: Magie (met o.a. Denise Jannah)
Laat jezelf en je kinderen betoveren door deze mooi geproduceerde cd vol 'Magie'! Op deze derde Cd heeft Trapperdetrap de internationale topzangeres Denise Jannah uitgenodigd om een aantal liedje te zingen. De bijdrage van Denise heeft geresulteerd in zomerse, jazzy maar vooral betoverende magische klanken. Verder heeft Trapperdetrap kinderboekenschrijver Koos Meinderts (winnaar Annie M.G. Schmidt-prijs1991) gevr…

€ 13,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware