Esther Hart

Esther Hart

Esther Hart

Esther Hart werkte mee aan verschillende kinder cd's zoals die van Peer de Graaf Trapperdetrap 4 & 5 en 'in de Maneschijn' van de stichting Blubber.  Voor meer informatie over de cd producties klik op Trapperdetrap of In de Maneschijn. 

(Epe, 3 juni 1970) geboren als Esther Katinka Hartkamp treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Al heel vroeg begon ze met zingen. Haar eerste optreden was voor de spiegel in de badkamer met een borstel die als microfoon diende.
Als 10/12 jarige zong ze in het kinderkoor “De Lenteklokjes” en deed vele solopartijen. Er zijn zelfs nog opnames van op LP! Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje onder de naam “Release”. En de liefde voor muziek liet haar niet meer los.
Eén dag voor haar 18e jaar werd Esther toegelaten aan het conservatorium in Rotterdam. Aan het conservatorium volgde ze een “lichte muziek” zangopleiding en met haar ‘soulvolle’ stem, een soepele en heldere mezzosopraan, studeerde ze in 1994 cum laude af als docerend en uitvoerend musicus. In die tijd trad Esther al heel regelmatig op in allerlei gelegenheden en het was ook in die tijd dat Esther een CD in eigen beheer uitbracht, ”Love this Life” van “Fruit at the Bottom”.
Iets later kwam er ook nog een close harmony CD uit onder de naam “X-mas in Harmony” van de close harmony groep “Stars en Belles”. Op deze CD zong Esther allemaal close harmony en a capella kerst nummers. Ook deze CD was in eigen beheer uitgebracht en werd veelal bij optredens verkocht. Ze maakte ook deel uit van ‘D-Wys and the Voices of Soul” Hiermee speelde ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film ‘Faking da funk’. En werkte ze mee aan de kinder CD “In de Maneschijn” Daarnaast heeft Esther veel studio werk verricht, jingles ingezongen als ook in koortjes meegezongen voor diverse Disney films. Ze deed ongeveer 120 live optredens per jaar.

Esther Hart in onze winkel

In de Maneschijn
In de Maneschijn
CD:  In de Maneschijn; diverse uitvoerenden Kinderliedjes...voor jong en oud, zo heeft u ze nog nooit gehoord! Deze CD onderscheidt zich van de gangbare kinder CD door zowel tekst als muziek serieus te nemen en volwassen te behandelen. Tekstschrijvers als Annie M.G. Schmidt worden afgewisseld door ‘traditionals’ en de arrangementen zijn van en door professionele muzikanten in jazz, country …

€ 14,96
Sint en Kerst: Trapperdetrap 4/5 Dubbel cd feestdagen set
Sint en Kerst: Trapperdetrap 4/5 Dubbel cd feestdagen set
SINT en KERST (met o.a. Esther Hart): dubbel cd feestdagen set! Als u genoeg heeft van die tenenkrommende Sinterklaas en Kerst deuntjes en snakt naar iets nieuws dan bent u hier aan het juiste adres. In de serie 'oudervriendelijke' cd's van Trapperdetrap met volwassen muziek voor kinderen wordt deze door ons zo gewaardeerde traditie gelukkig ook voortgezet in het decembergebeuren. Met het warme stemgeluid van sp…

€ 17,49

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware