Het Klokhuis

Het Klokhuis

Het Klokhuis

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes.

Veel van de in Klokhuis ten gehore gebrachte liedjes waren onder andere van de hand van Willem Wilmink en Ted van Lieshout en getoonzet door Harry Bannink. Na het overlijden van Harry Bannink heeft Henny Vrienten veel muziek voor Het Klokhuis gecomponeerd. De liedjes worden afwisselend vertolkt door Jacqueline Govaert, Loes Luca, Tjitske Reidinga, Bracha van Doesburgh en Katja Herbers.

Het Klokhuis in onze winkel

Onze Muziek
Onze Muziek
De tweede cd met Klokhuisliedjes zoals je van het Klokhuis mag verwachten: afwisselend, multi-cultureel, onafhankelijk, uitdagend, humoristisch en met muziek van Harry Bannink en Henny Vrienten. Een garantie voor genieten! Onze muziek, Het volkslied van de walrus, Walvisvrouw, Aanstellerige vader, Zij woonde bij een blinde muur, Kanker is een lelijk woord, Altijd gaat de telefoon, Een paar apart, De brandweer sta…

€ 15,37

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware