Hinke Wever & Bart Noorman

Hinke Wever & Bart Noorman

Hinke Wever & Bart Noorman

Hinke Wever maakt prentenboeken en schrijft liedjes voor kinderen van 2 tot ca. 12 jaar. Zij schrijft teksten voor onderwijsprojecten en illustreert haar eigen boeken.
Onder de naam Klein Muziektheater Pling Plong speelt Hinke Wever deze liedjes en verhalen voor kinderen en ouders. Bij deze voorstellingen wordt live muziek gemaakt in een vrolijk decor met veel interactie.

Hinke Wever & Bart Noorman in onze winkel

Kriebel kriebel Snorrebaard
Kriebel kriebel Snorrebaard
Prachtig kleurrijk prentenboek met korte verhalen, teksten en muzieknotaties voor 16 liedjes die op de bijbehorende cd staan.  De CD heeft ook 16 karaokeversies van de liedjes en bevat een informatief en interactief CD-rom deel! Kriebel Kriebel Snorrebaard heeft van alles in huis voor heel wat uurtjes plezier en bovendien een goed doordacht didactisch concept. Uitstekend voor de peuterspeelzaal en naschoolse …

€ 18,45

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware