Hippe Gasten

Hippe Gasten

Hippe Gasten

Wij zijn Hippe Gasten. Misschien heb je ons al ooit zien optreden. Nee?! Dan heb je heel wat gemist: Bange J., Rocky, BedBoy, The Gielman en Baas C. knallen van het podium af met hun rockmuziek voor alle leeftijden...maar vanaf 9 jaar vooral. Heftige rockliedjes, wat ballads, popmuziek en dit alles aan elkaar gebreid met originele theaterstukjes. Waarom wij in een pyjama rondlopen op het podium? Wij zijn het helemaal beu dat de volwassenen altijd de baas over ons spelen. Wat ons betreft gaat alle macht naar de kinderen!

Speciaal voor de theatershow hebben we een CD opgenomen, die kun je nu kopen via deze site! Veel luisterplezier. Er is zelfs een paar extra liedjes verstopt op de CD, speciaal voor de echte rockers onder jullie!

Erwin, Rodrigo, Matthijs, Jon en Coen – allen Hippe Gasten – maken onder regie van Sofie van den Krommenacker een muziektheaterprogramma van ruim een uur met een missie: enthousiasmeren van kinderen voor muziek en schrijverij middels actuele thema’s, beginnende puberproblemen en ‘normale’, volwassen muziek. Recalcitrant en balorig zijn daarbij steekwoorden vandaar Stennis!
 

Dit is/zijn Hippe Gasten:

Jon van den Elsen (alias Bange J) :
zang (leerkracht basisonderwijs in Beek en Donk, zanger van Nederlandstalige bands Mondvol en
Ratz,daarnaast actief voor diverse festivalorganisaties)

Coen Pots (alias Baas C):
gitaar en zang (leerkracht basisonderwijs, vervangend muziekdocent van Pabo De Kempel Helmond,
freelance docent voor Fontys Rockacademie en ex-beroepsmusicus bij o.a. major League)

Matthijs van der Ven (alias BedBoy) :
toetsen, zang en mondharmonica (ex-toetsenist van Mona Lisa en lid van Satisfy)

Erwin Gielen (alias The Gielman):
drums, stokken en kliko’s (ex drummer van Intwine en The Time Bandits)

Rodrigo Davits (alias RoodRico):
basgitaar en zang (bassist bij top40 coverband Crystal Dream)

Hippe Gasten in onze winkel

Stennis!
Stennis!
Enorm gefrustreerd zitten de Gasten op een bankje in de gymzaal. Ze dromen wat weg, mogen weer eens niet meedoen met het sporten omdat ze door niemand in het team worden gekozen, denken aan de opgekropte woede omdat ze in deze maatschappij van alles moeten.…En al snel barsten ze uit hun voegen. Het frustratielied Krop sla (kan gelezen worden als ..voor ‘k erop sla..) is de openingsknaller van het mu…

€ 12,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware