In De Maneschijn (o.a. Esther Hart & Theo Braams)

In De Maneschijn (o.a. Esther Hart & Theo Braams)

In De Maneschijn (o.a. Esther Hart & Theo Braams)

Een illuster gelegenheidsgezelschap muzikanten uit het popcircuit zoals Esther Hart (zang), Theo Braams (zang), Marijn van Agt (zang, gitaar, banjo), Lou Guidemond (bas), Judith Olthuis (zang) en v.a. spelen en zingen Nederlandse evergreens ten bate van de Stichting Blubber. De opbrengsten van deze cd gaan naar verschillende projecten voor jeugd.
 

Het gezelschap wijkt af van de gangbare kindermuziekstijlen door zowel tekst (bewerkingen) als muziek serieus te nemen en volwassen te behandelen. Tekstschrijvers als Annie M.G. Schmidt worden afgewisseld door ‘traditionals’ en de arrangementen zijn van en door professionele muzikanten in jazz, country en rock. Het resultaat wordt zowel door kinderen als volwassenen hogelijk gewaardeerd.
 

Een originele cd-productie waarbij je kunt horen dat de ervaren en ruim getalenteerde musici, die toch eigenlijk niet gewend zijn om voor kinderen iets te maken, een geweldige lol hadden bij maken ervan.  Enthousiast, fantasierijk en vol met humoristische muzikale vondsten. Esther Hart en Theo Braams hebben een belangrijke vocale rol in bijna alle vertolkingen en dat doen zij werkelijk prachtig!  De bezetting wisselt per liedje. Martijn van Agt zorgt met zang, gitaar & banjo voor de nodige komische noten, zoals het boerse typetje in de evergreen 'In een groen knollenland'.

In De Maneschijn (o.a. Esther Hart & Theo Braams) in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware