Jan de Smet

Jan de Smet

Jan de Smet

Jan De Smet is een Vlaams musicus en zanger. Hij is lid van de groep De Nieuwe Snaar, onder andere met zijn broer Kris. Hij is de zanger van de groep en speelt onder andere accordeon en ukelele.

In 2007 presenteerde hij wekelijks een rubriek in De Laatste Show over opmerkelijke performers.De nieuwe snaar is een Vlaamse folk-/cabaretgroep, met zijn roots in Duffel. De Nieuwe Snaar (opvolger van de snaar) startte in 1982, maar de leden waren daarvoor al actief in verschillende folk, skiffle en humoristische groepjes. Muzikant-tekstschrijver Hugo Matthysen leverde een belangrijke bijdrage aan het repertoire. Het nummer "De prehistorie" werd bekend als generiek voor het televisieprogramma De Pré Historie.

Jan de Smet in onze winkel

Steek je vinger in de lucht
Steek je vinger in de lucht
Jan De Smet zingt en speelt 14 vrolijke liedjes voor kleuters. Nederlandse interpretaties van de bekende Amerikaanse folkzanger en componist Woody Guthrie. Uitgegeven als een prachtig liedjesboek, een feest om naar te kijken en te luisteren! Een echte topper waar kinderen vanaf drie jaar en hun ouders enorm plezier aan zullen beleven.  Een bijzonder geslaagde cd die perfect past in onze selectie. - Met: Ik st…

€ 19,53

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware