Jeroen Schipper

Jeroen Schipper

Jeroen Schipper

Jeroen Schipper is vakleerkracht van muziek en bewegingsonderwijs in de groepen 1 t/m 7 en de Muziekschool Diemen.

Jeroen Schipper in onze winkel

Rood rood mannetje
Rood rood mannetje
Rood Rood Mannetje is in de eerste plaats een boek met leuke nieuwe liedjes, dat kinderen uitnodigt en uitdaagt om te zingen. Met of zonder muzikale begeleiding, altijd en overal: lekker thuis of onderweg, op kamp of in de klas. Het boek is ook een hulpmiddel bij de muzikale ontwikkeling van kinderen. Een belangrijk doel (naast plezier!) en zelfs een voorwaarde voor die ontwikkeling is luisteren naar elkaar en na…

€ 23,14
Rood Rood Mannetje: CD
Rood Rood Mannetje: CD
Eindelijk een CD met goed te zingen kinderliedjes. Ook goed te gebruiken op kamp, thuis en onderweg.Veel afwisseling in stijl, vorm, melodie en ritme; een kleurrijke aanvulling op het bestaande basisschoolrepertoire met nieuwe inspiratie voor het muziekonderwijs.

€ 14,96
Daar Komt de Boegieman
Daar Komt de Boegieman
Na het succes van 'Rood rood mannetje', komt Jeroen Schipper met 'Daar komt de Boogieman'. Mooie arrangementen en originele teksten, een echte aanrader voor docenten. De muzikale lessenseries uit Daar komt de Boegieman! bieden een schoolbreed aanbod van kunstzinnige oriëntatie. Alle liedseries werken toe naar een presenteerbaar eindproduct. Dat kan bijvoorbeeld een expositie zijn, een mini-musical, een video…

€ 41,08
Daar komt de Boegieman
Daar komt de Boegieman
Na het succes van 'Rood rood mannetje', komt Jeroen Schipper met 'Daar komt de Boogieman'. Mooie arrangementen en originele teksten, een echte aanrader voor docenten. De muzikale lessenseries uit Daar komt de Boegieman! bieden een schoolbreed aanbod van kunstzinnige oriëntatie. Alle liedseries werken toe naar een presenteerbaar eindproduct. Dat kan bijvoorbeeld een expositie zijn, een mini-musical, een videoc…

€ 14,94

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware