Kalabas Producties Wijnand Stomp

Kalabas Producties Wijnand Stomp

Kalabas Producties Wijnand Stomp

Kalebas Produkties is een professioneel jeugdtheatergezelschap in Haarlem dat onder leiding van Wijnand Stomp theatrale vertelvoorstellingen maakt op basis van verhalen uit allerlei culturen voor iedereen vanaf 4 jaar. Samen met andere makers en vertellers worden overgeleverde vertellingen en volkswijsheden geactualiseerd en verbonden met deze tijd. De voorstellingen kenmerken zich, naast de theatrale vertelstijl, door het persoonlijke karakter van de vertellingen. Ze gaan net zo goed over list en bedrog als over kwetsbaarheid en vooral over identiteit.
Wijnand Stomp maakte en speelde 20 voorstellingen, waarvan hij de meeste zelf schreef of bewerkte. Stomp creëerde een geheel eigen fysieke theatrale vertelstijl en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse theatercircuit.

Kalabas Producties Wijnand Stomp in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware