Kareltje en sjonnie

Kareltje en sjonnie

Kareltje en sjonnie

Job Schuring, Paul Hock, Ronald schmitz, Eva Poppink

Bedacht, geschreven en gezongen: Job Schuring
Job Schuring (1962) is van huis uit cabaretier. Hij won in 1988 de Wim Sonneveld trofee en in 1992 de Pall Mall Export Prijs (tegenwoordig BAT prijs geheten). Maar heeft zich tegenwoordig vooral toegelegd op het schrijven. Onlangs schreef hij de serie ‘Olivier en Brechtje’ voor Sesamstraat en was hij tekstschrijver voor de nieuwe voorstelling van Liesbeth List. Ook was hij een van de hoofdrolspelers in de uitermate succesvolle theatermusical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen…’( met oa Chantal Jansen en Kim-Lian van de Meij) en is hij dit seizoen de vervanger van de hoofdrollen Tita Tovenaar en de opa van Tita Tovenaar in de gelijknamige musical ‘Tita Tovenaar. Daarnaast is hij de stem van het luisterboek ‘Narnia. De leeuw de heks en de kleerkast’ naar de gelijknamige Disney film. (uitgeverij Rubinstein 2005).

Muziek: Paul Hock
Paul Hock (1957) studeerde in 1986 af als jazzgitarist op het Conservatorium van Den Haag. Hij maakte daarna verschillende platen onder eigen naam, en speelde met nationale- en internationale top. Werkte vervolgens, met zijn compagnon Ronald Schmitz, als arrangeur samen met Harry Bannink (bij de musical ‘Heerlijk duurt het langst’) en als componist maakten ze de filmuziek voor het Nederlandse Paviljoen bij de opening van de wereldtentoonstelling in Hannover. Op dit moment maakt hij, wederom samen met Ronald Schmitz, de muziek voor het televisieprogramma ‘Grijpstra en de Gier’ en zijn ze, onder regie van Kees Prins, bezig met een muzikale cd bewerking van oude sprookjes. En is hij hoofdvakdocent aan het Conservatorium te Rotterdam.

Muziek: Ronald Schmitz
Ronald Schmitz (1962) studeerde in 1986 af aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam als gitarist. Hij won in 1987 de Nederlandse gitaarkampioenschappen. Vervolgens speelde hij als studiomuzikant met een breed scala muzikanten van Manke Nelis tot aan de Party Animals. Begon in 1997, met Paul Hock een eigen geluidstudio, alwaar ze als componist / arrangeur/ producer verschillende cd’s maakten met oa de Vliegende Panters, Kees van Kooten, Huub van der Lubbe en Paul de Leeuw. Ook maakten ze samen met Carel Alpenhaar de opera ‘Summer Oké’ voor de theatergroep Xynix en waren ze verantwoordelijk voor de luister cd ‘rupsje nooit genoeg’ van Erik Carle. Ook hij is hoofdvakdocent aan het conservatorium te Rotterdam.
 

Illustraties: Eva Poppink
Eva Poppink (Haarlem 1977) studeerde in 1999 af aan de Akademie voor Kleinkunst, faculteit theater aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze was o.a. te zien als ‘Pink’ in de Annie M.G. Schmidt musical ‘Heerlijk duurt het Langst’, als ‘Serena Kats’ in de musical ‘Fame’ en natuurlijk als ‘Nijntje’ in ‘Nijntje de musical’ en ‘Nijntje is er weer’. Ook op t.v. is zij in verschillende series te zien geweest zoals o.a. ‘Schudden tot het Sneeuwt’ en ‘Verkeerd Verbonden’. Komend theaterseizoen speelt ze in ‘Joop Terheul’ een muzikale komedie onder regie van Bruun Kuijt. Ze heeft de illustraties verzorgt voor ‘Kareltje & Sjonnie’ en ‘Kareltje & Sjonnie op vakantie’, maar ook voor Job Schuring’s ‘Olivier en Brechtje’ en Ruut Weissman’s ‘De kunst van het bedriegen’.

Kareltje en sjonnie in onze winkel

Kareltje en Sjonnie
Kareltje en Sjonnie
Lees, kijk en luister! Liedjes, verhaaltjes en afbeeldingen voor groot en klein: Kareltje de hamster en Sjonnie de giraffe zijn als echte vrienden voor elkaar geboren.  Als Kareltje: he Sjonnie roept, rent Sjonnie op hem af en dan moet je samen toch eens horen.  Sjonnie is heel lang en groot en Kareltje maar klein maar toch zouden ze nooit iets anders willen want als je echt vriendjes bent dan is het jui…

€ 13,32
Kareltje en Sjonnie op Vakantie
Kareltje en Sjonnie op Vakantie
Het vervolg op het succesvolle "Kareltje en Sjonnie". Twee vrolijke vrienden op vakantie door Europa.  Met negen avontuurlijk en verhalende liedjes.                 "Geestig, muzikaal en aangenaam speels" - Ivo de Wijs  

€ 13,32
De Vrienden van Kareltje en Sjonnie
De Vrienden van Kareltje en Sjonnie
Elke avond als de dierentuin dicht is, gaan alle hokken open en beleven Kareltje en Sjonnie samen veel spannende avonturen. Meer liedjes en verhaaltjes voor groot en klein over Kareltje de Hamster en Sjonnie de giraafe.

€ 13,32
Het feest van Kareltje en Sjonnie
Het feest van Kareltje en Sjonnie
Het feest van Kareltje en Sjonnie Een boek en cd vol vrolijke, liefdevolle en heel, heel erg grappige liedjes en komische dialogen. Kareltje en Sjonnie hebben een feestavond georganiseerd en alle dieren mogen optreden. O.a. Jozefien de struisvogel, Ben kameleon, en de chimpansees laten zich van hun best kant zien. Kareltje en Sjonnie praten de avond aan elkaar. En op het eind zingen ze met z'n allen het lied &q…

€ 13,32
Van Pepernoot tot Oliebol
Van Pepernoot tot Oliebol
Van Pepernoot tot Oliebol De nieuwste cd van onze vrienden Kareltje en Sjonnie begint met een fijn uptempo liedje waarin ze zich verkneukelen over alle leuke dingen die in december zullen plaatsvinden. Dan volgen er allerlei gezellige liedjes over de intocht van Sinterklaas. Joop de duizendpoot wil zijn schoenen zetten, maar dat zijn duizend schoentjes en dat is een beetje teveel van het goede. Pakjesavond... die …

€ 15,37

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware