Mathilde Santing

Mathilde Santing

Mathilde Santing

Mathilde Santing werkte mee aan de cd van Peer de Graaf  Trapperdetrap 3

Mathilde wordt geboren op 24 oktober 1958 in Amstelveen. Haar vader is piloot bij de KLM en haar moeder lerares en ze komen oorspronkelijk uit Drente. Het gezin bestaat verder uit twee broers en een zusje.

In het gezin is muziek luisteren en maken erg belangrijk; de muur tussen garage en woonkamer wordt op een gegeven moment weggebroken en de garage omgebouwd tot een speel- en muziekkamer Er is zelfs een dansvloer omdat Mathilde's ouders zo van dansen houden. Er staat een bandrecorder en de kleine Mathilde kan zelf de band verwisselen zodat ze weer anderhalf uur muziek kan luisteren. In 1963 gaat de 5 jaar oude Mathilde op muziekles bij mevrouw Zwart. Zingen vindt ze heerlijk; er zijn zelfs periodes dat ze niet spreekt met haar moeder, maar zingt.

Mathilde Santing in onze winkel

Trapperdetrap 1: Trap
Trapperdetrap 1: Trap
Trapperdetrap met Mathilde Santing Schrijfster/ illustratrice Ela van Hoogstraten, zanger/entertainer Peer de Graaf en producer Thijs Borsten hebben de handen in een geslagen om hun eerste 'oudervriendelijke' kinder cd te maken.  Aangezien kindermuziek.com louter oudervriendelijke cd's verkoopt, mag deze niet in onze collectie ontbreken.  En gezien de klinkende namen die hebben meegewerkt aan deze produc…

€ 13,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware