Max Woiski

Max Woiski

Max Woiski

Max Woiski sr. (Suriname, 1911 - 1981) is Surinaamse/Nederlandse muzikant.

Woiski begint al in de jaren dertig van de twintigste eeuw in Amsterdam populaire muziek te maken. In zijn eigen club La Cubana in de Amsterdamse Leidsestraat treedt hij op onder de naam José Baretto en speelt voornamelijk Latin. In de jaren vijftig schakelt hij over naar de Surinaamse muziek. In zijn orkest spelen onder meer Steve Boston (percussie) en Johnny de Miranda (conga/slagwerk/piano/zang). Zijn grootste hit was B.B. met R. (Bruine bonen met rijst).

In de jaren zestig vertrekt hij naar Majorca, waar hij een nachtclub koopt. Hier speelt hij nog jaren met zijn orkest. Hij overlijdt in 1981.

Max Woiski in onze winkel

Bigi Brasa
Bigi Brasa
B.B. met R. staat voor Bruine Bonen met Rijst. Deze vrolijke calypso uit 1950 maakte Max Woiski beroemd. Maar ook nummers als Banana Boat Song of Zestien April zing je zo mee. Max Woiski wordt begeleid door een hechte en swingende band. De ene oorworm na de ander sprankelt uit de speakers, telkens weer ingezet met een herkenbaar en weergaloos gespeeld piccolofluit-melodietje. En als de cd uit is ben je al je prob…

€ 17,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware