Mertina Meijer en Nelleke Schuurman

Mertina Meijer en Nelleke Schuurman

Mertina Meijer en Nelleke Schuurman

Twee Spaanse leraressen met een missie! Specialisten op het gebied van taalonderwijs en liefhebbers van de Spaanse taal en cultuur.  Mertine en Nelleke bemerkten een groot gebrek aan geschikt lesmateriaal voor kinderen. Hiervoor hebben zij een nieuwe lesmethode ontwikkeld voor Nederlandse kinderen. 

Mertina Meijer en Nelleke Schuurman in onze winkel

Que Guay Spaanse lesmethode voor kinderen
Que Guay Spaanse lesmethode voor kinderen
TIP ! Nieuw !  TIP voor leerkrachten en liefhebbers van de Spaanse Cultuur! We ontvingen inmiddels hele enthousiaste  reacties van leerkrachten uit het basisonderwijs, maar ook van  particulieren.  Deze uitstekend uitgewerkte cursus Spaans voor kinderen bewijst dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het aanleren van een vreemde taal bij kinderen.  Deze set komt met een mooi lesboek (5…

€ 55,52
Que Guay / oefen CD
Que Guay / oefen CD
Met deze cd is de Qué Guay! lesmethode compleet.  Luister en oefen mee. Met gitaar begeleiding van Ton van Gestel en zonnige liedjes van het muziekgroep Samba Salad. Voor lesboek, werkboek en luister fragmenten zie Qué Guay Spaanse lesmethode. Een speelse eerste introductie naar de Spaanse taal speciaal ontwikkeld voor kinderen. Met kleurrijke afbeeldingen en aansprekende thema's, activiteiten s…

€ 9,99
Que Guay lesboeken (zonder bijbehorende cd)
Que Guay lesboeken (zonder bijbehorende cd)
TIP ! Nieuw ! TIP voor leerkrachten en liefhebbers van de Spaanse Cultuur!   We ontvingen inmiddels hele enthousiaste reacties van leerkrachten uit het basisonderwijs, maar ook van particulieren. Deze uitstekend uitgewerkte cursus Spaans voor kinderen bewijst dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het aanleren van een vreemde taal bij kinderen.   Deze set komt met een mooi lesboek (56 pagina's), een…

€ 45,25
Que Guay Spaans lesmethode - deel 2
Que Guay Spaans lesmethode - deel 2
Que Guay Spaans lesmethode - deel 2 ¡Qué guay! is een leergang die bestaat uit twee delen. Hoofdfiguur in deze kleurrijke methode is Zorro. Hij en zijn vrienden nemen je mee naar de Spaanse wereld. Stap voor stap raak je bekend met de Spaanse taal en cultuur. Deel 1 is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar die graag Spaans willen leren (groep 6, 7 en 8 van de basisschool).   Dee…

€ 55,52

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware