Orkest Max Tak

Orkest Max Tak

Orkest Max Tak

Max Tak is een elfkoppig symfonieorkest onder artistieke leiding van componist Leonard van Goudoever. In 1983 begonnen als filmorkest, brengen we nu al zestien jaar niet meer alleen filmconcerten maar ook muziektheater voor kinderen, en hun ouders.

In onze voorstellingen willen wij het publiek laten kennismaken met de rijkdom van en de liefde voor muziek . Verhalen uit de wereldliteratuur of speciaal voor ons geschreven leggen de basis om muziek op een andere manier te begrijpen; niet als aangename achtergrond, maar als zelfstandig middel met een eigen inhoud, energie en sfeer.

Daartoe wordt voor elke productie nieuw werk gecomponeerd of bestaand werk opnieuw gearrangeerd. De compacte, maar volledige orkestbezetting maakt het mogelijk een wereld aan uiteenlopende muzikale stijlen te scheppen. In samenwerking met verwante acteurs, schrijvers en regisseurs komt die wereld in onze voorstellingen ook visueel tot leven.

Orkest Max Tak in onze winkel

Boris Godoenov
Boris Godoenov
Humor, spanning en prachtige muziek hebben elkaar gevonden in deze opname van de opera / muziektheater productie; Boris Godoenov. Frank Groothof i.s.m. het Film Orkest Max Tax, met muziek van Modest Moesorgski. Het verhaal speelt zich af in het begin van de zeventiende eeuw in Rusland, over de perikelen van de zoon van de Tsaar Ivan de Verschikkelijke, die wil geen tsaar worden. Uitvoering; zang, contrabas, bas-…

€ 13,99
Don Quichot
Don Quichot
Een samenwerkingsproject van dansgezelschap De Stilte en het MaxTak orkest. De van orgine Argentijnse componist Pablo Escande schreef de muziek voor orkest en zanger Juan Carlos Tajes op de liedteksten van Carel Alphenaar. In de muziek zijn inspiratiebronnen hoorbaar met o.a. Da Falla, Revueltas, Christina Branco, Dvorak, Miles Davis, Chopin, traditionele Sardanas en middeleeuwse troubadours. Mooi opgenomen cd met…

€ 14,00
Reis naar de Steppe
Reis naar de Steppe
Het orkest van Max Tak in een magistraal spel vol swing en durf in een speelse presentatie naar het boek van Toon Tellegen.  Het orkest o.l.v. Leonard van Goudoever en meesterverteller Max van den Burg neemt je mee op een treinreis door de Russische steppe.  het ritme van trein komt als een rode draad terug in de inspirerende en sfeervolle composities van Leonard Goudoever en Marlijn Helder.  Met op…

€ 14,00

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware