Ro theater

Ro theater

Ro theater

Het ro theater is een groot Nederlands repertoiregezelschap, geworteld in Rotterdam. Het presenteert een eigentijds en veelzijdig repertoire van verschillende theatermakers, dat verschillende publieken aanspreekt. In Rotterdam vormt het Ro theater een belangrijk onderdeel van het culturele gezicht van de stad door een breed en geëngageerd theateraanbod. In het land positioneert het ro zich als een van de grote Nederlandse theatergezelschappen met een vast ensemble, met vernieuwend repertoire. In het buitenland is het ro theater een belangrijke ambassadeur van de Nederlandse theaterkunst en van Rotterdam als cultuurstad. Het ro theater maakt voorstellingen om het publiek te confronteren, te ontroeren, te verwarren en te troosten. En om de theaterkunst verder te ontwikkelen, grenzen te verleggen en om de vitaliteit van het medium theater voor jonge toeschouwers te ontsluiten. Het ro theater maakt voorstellingen vanuit het geloof dat theater nog steeds een rol te spelen heeft in de culturele, intellectuele en emotionele vorming van mensen.

Ro theater in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware