Tjalling en Kees

Tjalling en Kees

Tjalling en Kees

Tjalling en kees verzorgen theatervoorstellingen en liedjes programmas voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Alle voorstellingen zijn vrolijk, muzikale, kleurig en er gebeurt altijd iets geks. Tjalling is een rare kwiebus die alles niet snapt, maar gelukkig is Kees, een meneer, altijd in de beurt om hem te helpen. Ze zingen en spelen gitaar, clarinet en veel andere instrumenten. Alle teksten en liedjes zijn van hun zelf.

Tjalling en Kees in onze winkel

De Koning is Gek
De Koning is Gek
Humoristische en vrolijk liedjes uit de theaterprogramma van Tjalling en Kees. 1. Als je de koning tegenkomt 2. Bossieboen 3. De Hik 4. De Bel 5. Koningsthema 6. Hallo, ik ben jullie koning 7. Schommelen 8. De Kroon 9. Een schaar 10. Lammetje 11. De boerderij 12. Een heel klein ezeltje 13. Veulentje De buurvrouw van de Koning 15. Paardenpiano 16. Wij zijn Tjalling en Kees

€ 9,95
De Sinterklaas cd
De Sinterklaas cd
Nieuwe Sinterklaas liedjes uit het programma van Tjalling en Kees. 1. Goedemorgen Sinterklaas! 2. Zwarte Piet, waar ben je? 3. Weet jij hoe oud de Sint is? 4. Wie is dat? 5. De baard van de Sint 6. Hij is zo moe Speelduur 14 minuten  

€ 8,95
Fietsen en Fluiten
Fietsen en Fluiten
met liedjes uit de theaterprogramma Fietsen en Fluiten. Over alles wat kan gebeuren terwijl je fluit op de fiets, de allereeste zangles, Opa Snottebel, een avontuur op de trein, koninginnedag en nog veel meer.

€ 10,00
Hallo Hoera
Hallo Hoera
Hallo Hoera Een affwisselende en feestelijk cd met liedjes uit de theaterprogramma Hallo Hoera. Hierin worden de kinderen betrokken in de avonturen van Poes Appelmoes, mogen zij lekker meestampen in de nep-blubber en een bal vangen dat je niet kan zien! De papegaai-vogel doet nooit wat je wil...

€ 9,95
Vlieg naar de Maan
Vlieg naar de Maan
Liedjes uit de programma Vlieg naar de Maan. 1. Hallo Hoi 2. Visje Piet 3. Een Beer 4. Wat wil je worden 5. De Bakker 6. Rollebollebol 7. De olifant 8. In het donker van de nacht 9. Goedemorgen 10. De pleister 11. Orde, rust en regelmaat 12. Toeteronio 13. Het weer 14. Vlieg naar de maan 15. Het klokkelied 16. de keutel 17. We gaan naar huis

€ 9,99

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware