Trapperdetrap met o.a. Peer de Graaf

Trapperdetrap met o.a. Peer de Graaf

Trapperdetrap met o.a. Peer de Graaf

Thijs Borsten en Peer de Graaf maken 'oudervriendelijke' cd's voor kinderen.  Op elke cd nodigen zij een bijzonder gast uit mee te doen.  Op de drie Trapperdeteap cd's horen we bijvoorbeeld Mathilde Santing, Wende Snijders en Denis Jannah.  Op zijn dubellalbum met kerst en Sinterklaasliedjes doet Esther Hart mee. Een verrijking voor de kindermuziek in Nederland!
THIJS bedenkt de liedjes. Hij doet dat meestal op de piano, maar hij kan ook accordeon, basgitaar en speelgoedsaxofoon spelen.
Achter in de tuin van Thijs staat een klein schuurtje waar hij zich ieder dag voor zijn 3 kinderen verstopt om liedjes te maken. Als de liedjes klaar zijn laat hij ze aan z'n drie zonen horen om te testen of ze wel goed zijn.
Thijs maakt behalve kinderliedjes ook jazz- en wereldmuziek met en voor mensen uit de hele wereld. Wie goed oplet kan dit in de trappertdetrap-liedjes terug horen.
PEER is 'n speler die graag liedjes zingt,grappen maakt en verhalen vertelt.
Hij speelt dan ook al jaren in leuke muziekbandjes en theatervoorstellingen op allerlei
gelegenheden,zoals De Parade,Jazzfestivals, Buurtfeesten,Openluchttheaters en Scholen.
Altijd zoekt hij buiten het programma van die dag het speciale moment met het publiek en de muziek.
Improvisatie maakt elk optreden levendig en spontaan.Er gebeurt altijd iets anders!
En zo gaat 't nou al 25 jaar! (Peer is 47).
Met de Parea's heeft hij de ideale combinatie gevonden van muziek en theater voor kinderen,hun ouders,grootouders en vrienden!
Peer is ook Theaterleraar , Zanger in de Handsome Harry Company,Hoog en Droog, Peer de Graafmachine,Volop Zon en legio gelegenheidsformaties en - voorstellingen.

Trapperdetrap met o.a. Peer de Graaf in onze winkel

Sint en Kerst: Trapperdetrap 4/5 Dubbel cd feestdagen set
Sint en Kerst: Trapperdetrap 4/5 Dubbel cd feestdagen set
SINT en KERST (met o.a. Esther Hart): dubbel cd feestdagen set! Als u genoeg heeft van die tenenkrommende Sinterklaas en Kerst deuntjes en snakt naar iets nieuws dan bent u hier aan het juiste adres. In de serie 'oudervriendelijke' cd's van Trapperdetrap met volwassen muziek voor kinderen wordt deze door ons zo gewaardeerde traditie gelukkig ook voortgezet in het decembergebeuren. Met het warme stemgeluid van sp…

€ 17,49
Trapperdetrap 1: Trap
Trapperdetrap 1: Trap
Trapperdetrap met Mathilde Santing Schrijfster/ illustratrice Ela van Hoogstraten, zanger/entertainer Peer de Graaf en producer Thijs Borsten hebben de handen in een geslagen om hun eerste 'oudervriendelijke' kinder cd te maken.  Aangezien kindermuziek.com louter oudervriendelijke cd's verkoopt, mag deze niet in onze collectie ontbreken.  En gezien de klinkende namen die hebben meegewerkt aan deze produc…

€ 13,95
Trapperdetrap 2: Pom Pom Politieman
Trapperdetrap 2: Pom Pom Politieman
CD Trapperdetrap deel 2 Pom Pom Politieman Trapperdetrap deel 2 is het nieuwe en bijzonder geslaagde en logische vervolg op deel 1.Vaste zanger Peer de Graaf wordt dit maal aangevuld door Special guest Wende Snijders. Wederom mooi gearrangeerde en sfeervolle liedjes, stuk voor stuk kleine verhaaltjes doorspekt van humor en creatieve muzikale vondsten.  De veelzijdige Wende is in haar element en verrast ons o…

€ 13,95
Trapperdetrap 3: Magie (met o.a. Denise Jannah)
Trapperdetrap 3: Magie (met o.a. Denise Jannah)
Laat jezelf en je kinderen betoveren door deze mooi geproduceerde cd vol 'Magie'! Op deze derde Cd heeft Trapperdetrap de internationale topzangeres Denise Jannah uitgenodigd om een aantal liedje te zingen. De bijdrage van Denise heeft geresulteerd in zomerse, jazzy maar vooral betoverende magische klanken. Verder heeft Trapperdetrap kinderboekenschrijver Koos Meinderts (winnaar Annie M.G. Schmidt-prijs1991) gevr…

€ 13,95
Verdriet is drie sokken
Verdriet is drie sokken
In Verdriet is drie sokken heeft Koos Meinderts zijn mooiste gedichten verzameld. Over een dichter die mooie woorden spaart, over een liedje dat door de nacht waait, over dertien kusjes in een kistje en over de zee die naar vrijheid ruikt. Bij het boek hoort de gelijknamige CD met liedjes van Thijs Borsten, gezongen door Harrie Jekkers en Fay Lovsky. Op de kop af 21 vrolijke en ontroerende luisterliedjes voor jong…

€ 20,51
De Liedjes Almanak - Lente & Zomer
De Liedjes Almanak - Lente & Zomer
De Liedjes Almanak - Lente & Zomer Liedjesalmanak Lente & Zomer.Prentenboek met oude en nieuwe kinderliedjes.  De liedjesalmanak lente & zomer is een vrolijke bundel oude en nieuwe lente- en zomerliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast bekende liedjes als ‘Ik weet dat de lente komt’, ‘Groen is gras’ en ‘Kom mee naar buiten allemaal’ schreef Koos …

€ 15,37

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware