VOF de Kunst

VOF de Kunst

VOF de Kunst

VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen in dit jaar staat de band binnen 4 weken nummer 1 in de hitlijsten met 'Suzanne'. 'Suzanne' blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van 'Susanna' worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met 'Eén kopje koffie'.

Wat aanvankelijk lijkt op een vriendelijk bedoeld, eenmalig eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidt tot een reeks zeer succesvolle kindercd's. Unieke kinderliedjes worden door de band in een eigentijds jasje gestoken en vastgelegd op o.a. de cd's 'Dikkertje Dap' (3x platina) en 'De Lapjeskat'. VOF de Kunst speelt drie seizoenen lang mee in Sesamstraat, met als logisch gevolg de cd 'Liedjes uit Sesamstraat'.

Speciaal voor Sinterklaas wordt de cd 'Sinterklaasfeest met VOF de Kunst' gemaakt, met zowel bestaande liedjes die de Brabanders allen voorzien van een nieuw jasje, maar ook tien nieuwe nummers, geschreven door onder meer Ivo de Wijs, Erik van Muiswinkel en Theun de Winter. 'Sinterklaasfeest met VOF de Kunst' wordt door het VARA-televisieprogramma 'Kassa' uitgeroepen tot beste Sinterklaas-cd. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 1 miljoen kindercd's van VOF de Kunst verkocht.

Sinds april 1996 speelt VOF de Kunst in samenwerking met Erik van Muiswinkel voor uitverkochte zalen. In hun eerste theaterprogramma 'Dag Giraf' kunnen kinderen meezingen en meespelen met de liedjes van VOF de Kunst. De liedjes worden gezongen en begeleid door Nol Havens en VOF de Kunst, maar bovendien aangekondigd door cabaretier en tekstschrijver (Eén Kopje Koffie) Erik van Muiswinkel. 'Dag Giraf' wordt succesvol opgevolgd door de theaterprogramma's 'Ik ben lekker stout', 'Vanaf Hier Nog Vijf Kwartier', 'Apekooien' en 'Beesten'. In de Sinterklaastijd zijn er speciale Sinterklaasconcerten. De voorstellingen van VOF de Kunst staan jaar in jaar uit garant voor uitverkochte zalen.

De laatste twee jaar maakt VOF de Kunst luistercd's van bekende kinderboeken onder het label Luistervink. Er zijn al 17 verschillende cd's verschenen. Ook staat de band in het theater met Luistervink, een muzikale voorleesvoorstelling in samenwerking met de bekende kinderboekenschrijvers Carry Slee, Paul van Loon en Sjoerd Kuyper.

VOF de Kunst in onze winkel

Apenkooien
Apenkooien
CD + DVD opname van het kinderpopconcert Apenkooien met liedjes van Erik van Muiswinkel en Annie M.G. Schmidt met extra fotogalarij en speciaal liedjes menu. Speelduur 77 minuten. De bijbehorende (gratis) cd heeft 14 liedjes met een speelduur van 37 minuten. Apenkooien is een heel bijzonder kinderpopconcert want bij apenkooien mag je de grond niet raken! Met ringen, touwen, kasten, planken en matten moet je de voe…

€ 10,95
Ik ben lekker Stout
Ik ben lekker Stout
Ik ben lekker Stout 14 liedjes van o.a. Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink met speelduur van 50 minuten.  Erik van Muiswinkel is er ook met zang bij Hendrik Haan en als verteller bij De Koning was bang voor K... Een afwisselend versameling uit het repertoire van VOF de Kunst.

€ 8,95
VOF de Kunst: Sinterklaasfeest
VOF de Kunst: Sinterklaasfeest
19 Sinterklaas liedjes in een popjasje met een totale speeltijd van 45 minuten uit het Sint repertoire van VOF de Kunst. Bekend van radio en TV,  iedereen heeft ze wel eens gehoord! Lekker dansen op de pepernotenkruimels en meezingen met een banketstaaf als microfoon....! Met bekende traditionals zoals Sinterklaas kom maar binnen, Zie gings komt een Stoomboot en de Zak van Sinterklaas afge…

€ 9,95
VOF de Kunst: De Lapjeskat
VOF de Kunst: De Lapjeskat
De Lapjeskat en meer bekende tv-liedjes van Annie M.G. Schmidt. 14 liedjes met een speelduur van 40 minuten. Bekende favorieten zoals: De Koningin van Lombardije, De Brug bij Breukelen en natuurlijk de Lapjeskat.

€ 7,95
VOF de Kunst: Dieren
VOF de Kunst: Dieren
Dierenliefhebbers opgelet, hier is-ie dan... een cd alleen maar over dieren!  Alle liedjes uit de voorstelling Dieren van VOF de Kunst. Totaal speelduur 52 minuten. Elke liedje begint met een verhaaltje! Veel luisterplezier met het Beestenlied, Mijn hond en ik, Ribbeltjeskat, Het snertmakreeltje, en 3 Huilende Uilen van o.a. Annie M.G. Schmidt, Erik van Muiswinkel en Ivo de Wijs.

€ 7,95
VOF de Kunst: Dikkertje Dap
VOF de Kunst: Dikkertje Dap
Een VOF de Kunst jubileum uitgave met bekende tv-liedjes van Annie M.G, Schmidt. Tijdsduur: 30 minuten. Met deze versjes verwierf V.O.F. de kunst veel bekendheid en het betekende de doorbraak van de groep voor wat betreft de kindermuziek.  Natuurlijk had de band van Nol als popband al een paar hits gehad, denk aan 'Kopje koffie' of 'Suzanne'. Met liedjes zoals Pippeloentje gaat naar Engeland, De Brievenbus wo…

€ 8,95
VOF de Kunst: Vanaf Hier nog 5 kwartier
VOF de Kunst: Vanaf Hier nog 5 kwartier
Alle liedjes uit de gelijknamige VOF de Kunst theaterconcert met 11 liedjes met een totale speelduur van 35 minuten. Met een paar echte klassiekers in een nieuw V.O.F. jasje. Met liedjes van Harry Bannink, Annie M.G. Schmidt en Eric van Muiswinkel o.a. De Kat van Ome Willem, Sprookje van een Spookje, Dikkertje Dap en de Achtbaan.

€ 7,50
De Kerstboom Spreekt
De Kerstboom Spreekt
29 tracks met een speelduur van 68 minuten. Een verhalend liedjes pakket van VOF de Kunst en met als bijzondere gasten:  Aart Staartjes als verteller; Lex Goudsmit als Opa; Erik van Muiswinkel speelt Vader; Cato Fluitsma is Moeder; Okki Klootwijk is Engel in een verhaal geschreven door Paul van Loon (de Griezelbus)! Een prachtig verhaal met mooie luisterliedjes voor bij de kachel en rondom de kerstb…

€ 9,95
Meester Kikker
Meester Kikker
Meester Kikker Paul van Loon en VOF de Kunst zitten in 2008 allebei 25 jaar in het vak. Allebei kregen ze een Koninklijke Onderscheiding! Tijd voor een prachtige luxe gezamelijke jubileumuitgave. Voorgelezen door Nol Havens van VOF de Kunst en voorzien van een soundtrack van VOF de Kunst. "Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie." Eerst denken de kinderen da…

€ 10,23
VOF de Kunst: De Griezel
VOF de Kunst: De Griezel
De Griezel Ze blijven leuk, de popliedjes van die gasten de Kunst! Met 16 griezelig grappige liedjes van o.a. Paul van Loon (De Griezelbus) en Ivo de Wijs. Griezelspeeltijd +/- 50 minuten. Met De Glieber Glibbertrol, Ben je Bang, 's nachts is Alles Anders en Monsters te Koop. uitvoerende: VOF de Kunst; zang + gitaar: Nol Havens; toetsen + trompet: Chris Smalt; basgitaar + trombone: Ocki Klootwijk; saxofoon + accor…

€ 7,95
VOF de kunst: De Leeuw is Los!
VOF de kunst: De Leeuw is Los!
De leukste dierenliedjes van Annie M.G. Schmidt gespeeld door VOF de Kunst!       De leeuw is los! De leeuw is los!   Hij wandelt al door de straten.   Hij wil naar 't Amsterdamse bos,   dat heb ik wel in de gaten.   Hij bromt en hij briest en hij brult   en iedereen schrikt zich een bult.

€ 7,50
VOF de Kunst: We gaan op vakantie
VOF de Kunst: We gaan op vakantie
VOF de Kunst: We gaan op vakantie

€ 12,95
Muziek op Schoot deel 2
Muziek op Schoot deel 2
Na het succes van Muziek op Schoot deel 1 komt VOF de Kunst nu met deel 2 Ook deze keer heeft VOF de Kunst 25 alom bekende kinderliedjes in een nieuw jasje gestoken, waardoor deze weer helemaal van deze tijd zijn geworden. Liedjes als “Boer wat zeg je van mijn kippen”, “Hoofd, schouder, knie en teen” en “Rijen, rijen, rijen in een wagentje” zijn nu swingender dan ooit en daardoo…

€ 9,95
Muziek op schoot deel 1
Muziek op schoot deel 1
Vof de Kunst heeft bekende kinderliedjes in een nieuw jasje gestoken, waardoor deze weer helemaal van deze tijd zijn geworden. Pop, rock, salsa, reggae, je vind het allemaal op deze cd. 1. Onder Moeders Paraplu 2. Altijd Is Kortjakje Ziek 3. Schipper Mag Ik Overvaren, Ja Of Nee? 4. Zagen Zagen Wiedewiedewagen 5. Twee Emmertjes Water Halen 6. Klein Klein Kleutertje 7. Eén Twee Drie Vier, Hoedje Van,Hoedje Va…

€ 9,95
Op reis met VOF de kunst
Op reis met VOF de kunst
De cd van VOF De Kunst met allerlei leuke liedjes en verhaaltjes voor onderweg. VOF de Kunst neemt je mee op reis. Of eerlijk gezegd nemen jullie hun mee op reis. Om uren naar te luisteren, tijdens de lange autoritten in de vakantie of naar de andere kant van het land naar een oom of tante. 1. Op Reis 2. Vliegtuig – Burny Bos 3. De Katten Gaan Naar Londen 4. Wil En Bil Gaan Op Reis – Rindert Kromhout 5…

€ 9,99

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware