Wende Snijders

Wende Snijders

Wende Snijders

Wende werkt samen met Peer de Graaf aan zijn 2e cd  uit de kinderserie 'Trapperdetrap'. 

Wende Snijders werd in 1978 geboren in Beckenham, Engeland. Tijdens haar vierde levensjaar woonde ze in Indonesie en van haar zesde tot negende jaar in Guinee-Bissau, Afrika waar ze een franse school bezocht. Daarna woonde ze tot haar achttiende in Zeist en deed na het eindexamen VWO zowel auditie voor de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam als voor het Conservatorium in Hilversum, afdeling Lichte Muziek. Wende's keuze viel op de Academie voor Kleinkunst waaraan ze in 2002 afstudeerde.
In 2001 won ze de eerste prijs en de publieksprijs van het Concours de la Chanson wat jaarlijks door de Alliance Francaise georganiseerd wordt in de Kleine Komedie. Samen met een pianist, violist, altviolist, cellist en accordeonist treedt ze op met bestaand repertoire van o.a. Brel, Piaf en Barbara naast werk van eigen hand (frans-, engels- en nederlandstalig). Samen met de muzikanten is ze een theatraal muziekprogramma aan het maken voor in de theaters. Ruut Weissman die eerder werkte met o.a. Acda & de Munnik, de Vliegende Panters en Lenette van Dongen, regisseert het

Wende Snijders in onze winkel

Trapperdetrap 2: Pom Pom Politieman
Trapperdetrap 2: Pom Pom Politieman
CD Trapperdetrap deel 2 Pom Pom Politieman Trapperdetrap deel 2 is het nieuwe en bijzonder geslaagde en logische vervolg op deel 1.Vaste zanger Peer de Graaf wordt dit maal aangevuld door Special guest Wende Snijders. Wederom mooi gearrangeerde en sfeervolle liedjes, stuk voor stuk kleine verhaaltjes doorspekt van humor en creatieve muzikale vondsten.  De veelzijdige Wende is in haar element en verrast ons o…

€ 13,95

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware