Bart Moeyaert

Bart Moeyaert

Bart Moeyaert

Bart Moeyaert is in Vlaanderen en Nederland als auteur bij een breed publiek bekend sinds het verschijnen van boeken als Blote handen (1995), Het is de liefde die we niet begrijpen (1999) en De Schepping (2002). Zijn werk is in zeventien talen uitgegeven. Hij is thuis in vele genres (romans, theater en poëzie) en werkt graag samen met nieuwe talenten.
Gewonnen prijzen
2001 Gouden Uil voor Luna van de boom
2001 Woutertje Pieterse Prijs voor Broere: de oudste, de stilste, de echtste, de verste, de liefste, de snelste, en ik
2004 Zilveren Griffel voor De schepping
2005 Nienke van Hichtumprijs voor Dani Bennoni: lang zal hij leven
 

Bart Moeyaert in onze winkel

De Baas van Alles
De Baas van Alles
De Baas van Alles Bart Moeyaert de auteur van De Baas Van Alles kreeg de eer om deze zelf voor te lezen op deze luisterboek. Het resultaat ligt meer dan alleen prettig in het gehoor, met zijn prachtige voorleesstem en charmante Vlaamse tongval sleept hij de kinderen mee in een prachtig en dubbelzinnig verhaal, samen met de muziek van Stef Kamil een unieke luisterervaring. TIP: In de wachtkamer van de tandarts, zie…

€ 15,32

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware