Kindermuziek forum

Kindermuziek forum

Op onze oude site hadden wij een kindermuziek forum. Helaas is deze functie komen te vervallen op onze nieuwe site omdat het spam gevoelig was. 

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan het kindermuziek forum bedanken voor zijn bijdrage!

Wij stellen uw tips en commentaar zeer op prijs. Uw reacties of opmerkingen op Kindermuziek.com zijn uiteraard welkom en in te zenden via het e mail formulier te vinden op het contact pagina.

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Hou je vast door Ageeth de Haan

Leuke collectie! Fijne service! Iets wat niet naar de zin is mag je ruilen. Echt super. Snel geleverd, netjes verpakt, snelle reactie. Is er meer repertoire voor kinderen te vinden met karaoke versies erbij? Ik hoop dat de ballonnenboogiewoogie snel weer in het assortiment is. Prettig weekend is heel leuk maar de liedjes zijn best moeilijk om te zingen (snelke teksten).

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware