KinderMuziekFestival

  • Welkom
  • /
  • KinderMuziekFestival

KinderMuziekFestival

KinderMuziekFestival in Amsterdam en Bergen

Zaterdag en zondag 9 & 10 juni 2018 in het kunstenaars enclave Ruigoord Amsterdam en zondag 15 juli vanaf 11 uur vindt in culturele buitenplaats Kranenburgh in Bergen NH een bijzonder muziekfestival plaats.

Kijk naar de activiteiten en foto's en afterfilm van deze 3e editie van het KinderMuziekFestival!

https://nl-nl.facebook.com/kindermuziekfestival/

Op dit bruisende familiefestival kan je zingen en swingen of gewoon genieten van jazz-, blues-, rock-, klassieke-, pop- en wereldmuziek gebracht door professionele Nederlandse en internationale artiesten. Natuurlijk is er ook ruimte op de podia voor jong talent en musicerende kinderen.

Dit alles in kindermaten maar beslist niet kinderachtig, van babyconcerten tot pop voor pubers, leerzaam en avontuurlijk. Het KinderMuziekFestival wil uitdagen en prikkelen, grenzen verleggen en verschillende muziekstijlen introduceren bij het jonge publiek.

Tijdens het festival kunnen kinderen (en ouders) luisteren naar kleine akoestische optredens, bands en orkesten uit allerlei werelddelen. Te beleven door heel museum Kranenburgh en op verschillende plekjes in de tuin, waar kinderen ook kunnen deelnemen aan workshops op het gebied van zang, dans en percussie met o.a. Salsa, Flamenco tot klassiek en schilderen op muziek.

Vanuit het groeiende professionele aanbod van muziekgroepen, die veelzijdige muziek voor kinderen maken, deelt en brengt het KinderMuziekFestival deze ervaringen, bewondering en liefde voor muziek over aan kinderen en ouders.

 

 

 

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware