KinderMuziekFestival

  • Welkom
  • /
  • KinderMuziekFestival

KinderMuziekFestival

 KinderMuziekFestival in Bergen nh

 Zondag 10 juli 2016 vanaf 11 uur vindt in culturele buitenplaats Kranenburgh in Bergen NH een bijzonder muziekfestival plaats.

Laat je verrassen en verwonder je op deze eerste editie van het KinderMuziekFestival!

Op dit bruisende familiefestival kan je zingen en swingen of gewoon genieten van jazz-, blues-, rock-, klassieke-, pop- en wereldmuziek gebracht door professionele Nederlandse en internationale artiesten. Natuurlijk is er ook ruimte op de podia voor jong talent en musicerende kinderen.

Dit alles in kindermaten maar beslist niet kinderachtig, van babyconcerten tot pop voor pubers, leerzaam en avontuurlijk. Het KinderMuziekFestival wil uitdagen en prikkelen, grenzen verleggen en verschillende muziekstijlen introduceren bij het jonge publiek.

Tijdens het festival kunnen kinderen (en ouders) luisteren naar kleine akoestische optredens, bands en orkesten uit allerlei werelddelen. Te beleven door heel museum Kranenburgh en op verschillende plekjes in de tuin, waar kinderen ook kunnen deelnemen aan workshops op het gebied van zang, dans en percussie met o.a. Salsa, Flamenco tot klassiek en schilderen op muziek.

Vanuit het groeiende professionele aanbod van muziekgroepen, die veelzijdige muziek voor kinderen maken, deelt en brengt het KinderMuziekFestival deze ervaringen, bewondering en liefde voor muziek over aan kinderen en ouders.

Voor tickets en programma-informatie, ga naar www.kindermuziekfestival.nl

 

 

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Flamenkita

Mooi en leuk boek! Prima te gebruiken in mijn project over Spanje in mijn kleuterklas as januari. Leuke muziek en liedjes maar had niet anders verwacht van Samba Salad! Goed en snel thuisbezorgd. Heel blij mee. Warme groet

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware