Asian Dreamland

Asian Dreamland

  • Amami No Komori Uta (Asian Dreamland).mp3
  • Asadoya Yunta (Asian Dreamland).mp3
  • Kokoro Ni Dakarete (Asian Dreamland).mp3
  • Lulaby (Asian Dreamland).mp3
  • Moonboat.mp3

Omschrijving

 Asian Dreamland

Een harmonieuze collectie van rustige slaapliedjes en rustgevende liederen uit oude Aziatische landen.

Asian Dreamland biedt rustgevende en muzikaal intrigerende liederen uit Japan, Nepal, China, India en zelfs de republiek Tatarije. Men kan horen unieke instrumenten, zoals de shamisen, een drie-stringed instrument vergelijkbaar met een banjo die kwam naar Japan uit China vele eeuwen geleden, de erhu, een oude Chinese instrument waarvan de oorsprong meer dan duizend jaar teruggaat, en de sarode, een Indiase instrument dat is vergelijkbaar met de viool. Aziatische Dreamland is perfect voor yoga en meditatie, evenals het zetten de kleintjes om te slapen.

Putumayo nodigt iedereen uit om de lichtjes uit te doen en om te ontspannen met de zachte melodieën van deze slaapliedjes uit Azië.  Een prachtige cd waarbij ouders samen met hun kinderen in slaap zullen vallen. Welterusten!

 Asian Dreamland

Putumayo invites listeners to turn down the lights and relax to the tranquil melodies of beautiful lullabies and soothing songs from Asia. More than simply a bedtime album for children, Asian Dreamland: World Lullabies and Soothing Songs, features beautiful, universally appealing songs that will create a calm ambiance for people of all ages.

 

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware