Bokkensprongen

Bokkensprongen

  • Ik ben geboren.mp3

Omschrijving

CD: Bokkensprongen

Swingende heupen, elastieken benen, met de Band Krijgt Kinderen gaan de voetjes van de vloer… ook thuis voor de hele familie . Op Bokkensprongen bekende liedjes, maar ook meer eigen werk, van stevige rock, naar pop en ballades. (2001)

1 Het begint
2 Billy Boem
3 H2O
4 Vlieg op
5 Zoem zoem
6 Morsen
7 Molletje
8 Kokkelstien
9 Smoeskies
10 Ik ben geboren
11 Knuffel
12 Tump knakkel knik
13 Berenpicknick
14 Pakjes
15 Dame
16 Ras ras ras
17 Woutertje
18 Lammetje
19 Nog een keer
20 Letje fietje
21 Terschelling
22 Het laatste lied

Meer van De Band Krijgt Kinderen in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware