Café Cubano

Café Cubano

  • El Chacal-Jose Conde en Ola Fresca.mp3
  • Pincel Campesino.mp3

Omschrijving

Speciaal voor de Papa's en Mama's heeft kindermuziek.com een selectie gemaakt van cd's met kindervriendelijke muziek voor ouders. De Putumayo compilaties voldoen daar in ruime mate aan, gegarandeerde blijheid voor het hele gezin.

Café Cubano, met een betoverende selectie neemt zij de luisteraars mee naar de charmante cafés van dit muziekrijke Caribische eiland. Dit album presenteert een selectie van exceptionele artiesten, een reflectie van Cuba’s diverse rijke tradities en distinctieve stijlen.
Veel van de nummers is invloed van de "nueva trove" beweging goed te horen waarin lyrische poëzie en Pan-Amerikaanse folk-tradities zijn verenigd. Andere nummers blijven trouw aan de guajiras, romantische boleros en de traditionele stijlen die bekend zijn geworden door de opnames van de Buena Vista Social Club. De Cubaanse muziek vond haar wortels in melodieën uit Europa en ritmes uit Afrika, dit resulteerde in een intrigerende “blend” na jaren van interactie tussen deze diverse culturen.

Waan jezelf bijna 45 minuten in een café in Havana en ga eens lekker dansen. 10 heerlijke liedjes!

Zoals bij alle Putumayo compilaties komt de cd in een mooie cd hoes met daarin een mooi vormgegeven en informatief boekje over de herkomst van de muziek en achtergrondinformatie over de artiesten.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware