Carlos en de Uilenspiegel

Carlos en de Uilenspiegel

  • ik ben de mooiste man.mp3

Omschrijving

CD: Carlos en de Uilenspiegel

Fantasierijke en humoristische teksten van Sjoerd Kuyper i.s.m. Frank Groothof in deze opera / muziektheater productie, Carlos en de Uilenspiegel. Met muziek van Giuseppe Verdi, met bevlogenheid gespeeld door Frank Groothof en het Quintetto Inquisitio.
Een verhaal over de confrontatie tussen vader, Philip de Tweede, de ijdele keizer van Spanje en de Nederlandenen en zijn zoon. En over de Nederlandse strijd tegen de spaanse onderdrukker.
Uitvoering; zang, viool, altviool, cello, accordeon, en saxofoons. Mooi verzorgde Cd met tekstboekje.

16 tracks, speelduur: 75 minuten

 

Meer van Frank Groothof in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Zingen Zonder Zijwieltjes

Erg tevreden. Goed assortiment en snelle levering!

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware