Celtic Dreamland

Celtic Dreamland

  • Cagaran Gaolach (Celtic Dreamland).mp3
  • Goodnight and Joy (Celtic Dreamland).mp3
  • The Doves Return (Celtic Dreamland).mp3
  • When Juniper Sleeps (Celtic Dreamland).mp3

Omschrijving

Mooi en lyrisch songs voor bedtijd of ontspanning van de rijke tradities van Ierland, Schotland, Canada en daarbuiten.

Keltische muziek is al lang bekend voor zowel zijn dansbare "jigs & reels" en de rustige, mooie melodieën. Putumayo kinderen richt zich op de zachtere kant van Keltische muziek, geoogst uit de rijke muzikale tradities van Ierland, Schotland, Oost-Canada en daarbuiten.

Celtic Dreamland bregt nummers die ideaal voor het sluimerende kind zijn, mediteren mam en papa of de vermoeide werknemer wanhopig op zoek naar een beetje rustige ontspanning.

Liedjes om mee te ontspannen en dromen. Als je wilt genieten van een vredige nachtrust breng dan de kleintjes naar bed met één of twee liedjes van deze smaakvolle internationale compilatie van eigentijdse wiegeliedjes en lullaby's.

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware