vier, drie, twee, één

vier, drie, twee, één

Omschrijving

Met de liedjes van "Vier, drie, twee, één" hebben Dirk Scheele & de Liedjesband de theatervoorstelling voor kinderen getiteld "Hé kijk's" gemaakt. Deze voorstelling is ook verwerkt tot een tiendelige televisieserie, welke in 2004 en 2005 veelvuldig uitgezonden is op de kindertelevisiezender Nickelodeon. Hiervan is tevens de DVD "Hé kijk 's" verschenen. Het verhaal van Hé kijk 's gaat over een straatmuzikant, een schoonmaakster, een kokkin en een politieagent die samen een band vormen. Ze beleven allerlei spannende avonturen, voordat ze als een echte band op kunnen treden voor kinderen. Ze leren muziek maken op een emmer en een pan, gaan naar de kapper, zoeken mooie kleren uit, maken foto's van elkaar, treden op voor de dieren op de kinderboerderij en geven tenslotte een echt popconcert voor alle kinderen uit de buurt.
Met de liedjes van de televisieserie “He kijk”s op Nickelodeon.

1. Een straatmuzikant
2. Even voorstellen
3. De Liedjesband
4. Rijdend in een treintje
5. Jammen op een pan en een emmer
6. Op de kinderboerderij
7. Het verhaaltje van de gitaar
8. Ik heb een drumstel
9. De schoonmaaksonate
10. Flits
11. Mooie kleren
12. Ik durf niet
13 Bij de kapper
14 De Politie
15. Een spaanse danseres
16. Losse veters
17. Het allerlaatste liedje liedjes toevoegen aan dit produkt
Dirk Scheele - Vroem vroem

Meer van Dirk Scheele & de Liedjesband in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware