Vroem, Vroem!

Vroem, Vroem!

  • 1. vroem vroem.mp3
  • 2. Doe een hond na.mp3
  • 3. dans de marionettendans.mp3

Omschrijving

In Vroem Vroem gaan Dirk Scheele & de Liedjesband met hun hippe busje op vakantie en beleven ze weer volop spannende en swingende avonturen. Ze gaan kamperen, maar het zoeken naar een camping en het opzetten van een tent blijkt niet mee te vallen en zorgt voor hilarische momenten. Ze maken uitstapjes naar een speeltuin, een pretpark en zelfs naar een sprookjesbos! Ze leren dansen als een marionettenpop, zitten als een echte indiaan en praten in een gek zelfverzonnen taaltje. Aan het einde van hun vakantie gaat Dirk als coole DJ optreden op een groot feest in de kantine van de camping.

Nu, op cd, in de serie worden enkele gastrollen gespeeld door o.a. Jochem van Gelder, Ron Boszhard, Peter Freijsen (Kabouter Pierelier) en Bart Feikens.

1. Vroem vroem
2. Doe de hond na
3. Gek taaltje
4. Dans de Marionettendans
5. Stuiterbal
6. In de speeltuin
7. Pretpark Vetpark
8. Het sprookjesbos
9. Vakantie
10. Kamperen
11. Trommelen kun je overal
12. Ik ga naar een feestje
13. DJ Dirk
14. Hop hop hop
15. Hoge bergen, verre landen
16. Vroem vroem en tot ziens

Meer van Dirk Scheele & de Liedjesband in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware