Zing maar mee

Zing maar mee

Omschrijving


In dit liedjesboek staan naast muzieknotatie van de liedjes ook de teksten en allerlei leuke spel suggesties en foto's. Achterin de liedjesboek is de cd met karaoke / meezing versie te vinden. Een ideale combinatie voor iedereen die met jonge kinderen werkt en natuurlijk voor ouders die graag zelf muziek willen maken met hun kinderen.

1. Een straatmuzikant
2. Even voorstellen
3. De Liedjesband
4. Rijdend in een treintje
5. Jammen op een pan en een emmer
6. Op de kinderboerderij
7. Het verhaaltje van de gitaar
8. Ik heb een drumstel
9. De schoonmaaksonate
10. Flits
11. Mooie kleren
12. Ik durf niet
13 Bij de kapper
14 De Politie
15. Een spaanse danseres
16. Losse veters
17. Het allerlaatste liedje

Meer van Dirk Scheele & de Liedjesband in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware