Dikkie Dik, Limonade met Prik

Dikkie Dik, Limonade met Prik

Omschrijving


Een nieuw CD-boekje waarin twee populaire figuren voor peuters en kleuters samen komen. Dikkie Dik, de geliefde rode kater en de populaire artiest Dirk Scheele. Samen met De Liedjesband is hij o.a. elke ochtend te zien op Nickelodeon. Het boekje is geïllustreerd door Jet Boeke. De CD bevat 15 liedjes, die Dirk speciaal voor Dikkie Dik heeft geschreven en gezongen.

Lief en levendig
Op de CD stelt Dirk zichzelf eerst even voor. Wanneer hij vraagt: "Jullie kennen Dikkie Dik wel, hè?", zullen de kleintjes dat heftig beamen. Hierna volgen de grappige, afwisselende nummers. Lieve dromerige liedjes voor bij het slapen gaan en aanstekelijke muziek voor jong én oud om samen op te dansen. Diverse muziekgenres komen aan bod: Rock & Roll in 'de poezendans', wat stevigere rock in 'Rommeldebommeldebommel', Blues in 'Dikkie Dik gaat wandelen'. En dan de funk-disco (RHCP?) van 'De Dikkie Dik-rap' waarbij de beentjes ongetwijfeld van de vloer gaan.

Beweegspelletjes
Met een beetje creativiteit kunnen de liedjes een leuke inspiratie zijn voor spelletjes. Vaak sporen de liedjes zelf al daartoe aan. Bijvoorbeeld de Dikkie Dik-rap: vliegen als een vogel en rennen als een muis. Ouder of leidster kan daarbij voor de jagende Dikkie Dik spelen. De kinderen rennen en vliegen enthousiast voor je weg en na afloop willen ze nog een keer!

Het boekje is zonder CD prima als voorleesboekje te gebruiken. Een aanrader!

Meer van Dirk Scheele & de Liedjesband in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware