Latin Reggae

Latin Reggae

  • Conversaciones Incompatibles.mp3
  • La Receta.mp3
  • Ven.mp3

Omschrijving

Speciaal voor de Papa's en Mama's heeft kindermuziek.com een selectie cd's met kindervriendelijke muziek voor ouders.  De Putumayo compilaties voldoen daar in ruime mate aan, gegarandeerde blijheid voor het hele gezin.

Sinds het fenomenale crossover succes van Bob Marley in 1970, heeft Reggae muziek de wereld veroverd met haar populaire muziek expressie, en heeft haar weg naar elk deel van onze planeet gevonden. Putumayo World Music nodigt je uit de magische samensmelting van Jamaicaanse jams en Latijnse beats van Latin Reggae te ervaren, een collectie van de voorgangers en nieuwkomers van de rock en reggae scenes van Latijns Amerika en Spanje.

11 zwoele grooves met o.a. Black Gandhi, Macaco en Muchachito Bombo Infierno en 8 andere bands uit Latijns Amerika. Uiteraard weer met een prachtig vormgegeven informatief boekje.  45 minuten Reggae van de bovenste plank!

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware